Kender I til GoodReads?


(Dette er et af mine gæsteindlæg fra LoveBooks)
Hvis du lige som jeg godt kan lide at kunne holde styr på sine bøger og sin læsning, så er Goodreads virkelig en lækker side at benytte. Derinde finder du de bøger du har, smider dem på en liste, og så kan du altid finde ud af hvad du har og ikke har. Dette er en super lækker fordel hvis du står og er i tvivl om, om du har den bog du står og er ved at købe. Den har hjulpet mig rigtig mange gange. Samt du altid kan tjekke op på om der skulle være flere bøger i en serie som du er i gang med at læse, eller som du samler på.

En anden virkelig lækker fordel er at du kan holde styr på din læsning. Du kan tjekke op på hvornår du har læst dine bøger, hvor langt du er kommet med den du er i gang med, og selvfølgelig holde styr på de bøger som du gerne vil læse, og dem du eventuelt mangler at købe.

Jeg har selv mange lister derinde, og det ville jeg aldrig kunne have holdet styr på hvis ikke det var for Goodreads. Og så er det jo så lækkert at man ikke kun har adgang til det fra computeren – du kan også hente en app til mobilen så du altid har adgang til din bruger og dine lister når du er på farten.

Du kan tilmelde dig grupper, ansøge dine venner derinde så du også kan holde dig opdateret om hvad de læser, og eventuelt få øjnene op for bøger du ikke selv lige havde kendt til. Det er altså smart! Ja jeg er tydeligvis ret begejstret for det, og har du ikke selv prøvet det ud endnu, så vil jeg da helt klart anbefale dig at prøve det. :) Er ret sikker på at du nok også vil blive bidt af det.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)