Nyt køb - H&M T-Shirts og en lille Ræv


Jeg køber ikke ret meget H&M tøj, men det er nu mest fordi jeg ikke altid kan passe det de har, men nu hvor de får mere og mere i deres H&M+ afdeling, så er jeg blevet mere nysgerrig. Og mine ponchoer er faktisk også derfra, samt mine sorte bukser - som jeg gerne vil have nogle nye af, da dem jeg har er godt slidte, men tror desværre ikke de har dem længere. /: Men må bare på jagt. Det kan jo være at jeg kan finde dem igen.

Men noget jeg har manglet i en del år efterhånden er alm. ensfarvet t-shirts som er behagelige at have på. Så jeg har af to gange købt nogen i H&M. De to første jeg købte var via. min julegave-shopping-dag sammen med Jeanette. Disse er super bløde og har et virkelig lækkert stof. Det er den grønne og den grå.

Jeg ville gerne have en i sort også, men det havde de ikke, men fandt en på deres online shop. Troede faktisk at det var dem jeg havde købt på vores shopping-dag, men da jeg får dem hjem, så er stoffet ikke rigtig det samme og de falder heller ikke så pænt, men de kan bruges. :D Så jeg har nu også en sort og en blå t-shirt. Håber bare ikke at de krymper ret meget i vask, da jeg helst ikke vil have at det tager noget af længden på dem. Jeg vil nemlig gerne have noget længde på dem. Men nu ser vi. :D

OG!!! Så fandt jeg et PERFEKT pudebetræk derinde også. Jeg elsker jo ræve og kan nogle gange godt være lidt ked af at alt man kan få med dem er meget orange, for så orange er de ikke altid. Og da jeg så så dette pudebetræk, så blev jeg simpelthen så glad! Det er den perfekte farve og perfekt til sofaen! Jeg er så lykkelig. Se lige min nye lille ven!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)