Dagens Jule Gæst - Camilla MadsenByd velkommen til

Først: Mit navn er Camilla og jeg er Anne-Mette's kusine. Jeg er flittig følger af hendes blog, men ud over det har jeg ikke noget med hverken blogging, Instagram, eller andet at gøre. Jeg er 23 år gammel og bosættende i Faaborg.
Jeg er uddannet Finansøkonom, og er i gang med at tage en Bachelor i Økonomi, med henblik på at blive ejendomsmægler. Jeg er glad for at læse bøger og nyde tilværelsen, hvilket jeg gør med min kæreste og min familie. Vinteren er den årstid på året som jeg elsker mest, med sneen der ligger tæt, julestemningen, hyggen omkring familie og venner i en kold tid, og selvfølgelig julepynt og nisser :-)

Jeg er pt. at finde hos Home Faaborg :-)


Hvad kan få dig i julestemning?
Jeg begyndte allerede at være i julestemning i Oktober, da butikkerne begyndte at have julepynt i deres sortiment. Jeg kan faktisk komme i julestemning af de mindste ting, året rundt. Vinteren er som sagt min yndlings årstid, og julen dermed. Men det jeg elsker mest ved vinteren er når sneen falder så småt, og man kan se sin egen ånde, så er jeg helt solgt. Jeg elsker vinteren, og hvad der dertil hører til. Det at man kan iføre sig et par uldsokker, sætte sig med en varm kop kakao, og se julekalender i stearinlysets skær. Det er lige mig. :-)

Hvad er efter din mening det bedste ved julen?
Det bedste ved julen er alle de hyggelige stunder som aftenen bringer. Jeg kan godt lide at sætte mig ned og slappe af med en bog eller andet, mens sneen daler ned udenfor, og der er julehygge omkring mig. Jeg elsker julepynt, især mine små nisser, og store julekugler fra Hvedholm Slot. :-)

Vil du helst give eller gå gaver juleaften? (Begrund gerne dit svar)
Nu er jeg en person som er rigtig glad for at få gaver – faktisk så elsker jeg det. Det må ligge til mig at blive forkælet, for jeg har egentlig ret høje forventninger til mine julegaver, og forventer da at få hvad jeg ønsker mig. Men når det så er sagt, så kan jeg også godt lide at give gaver, og se andre mennesker blive glade. De eneste som jeg egentlig koncentrere mig om til jul er mine forældre, min lillebror, og min kæreste. Jeg kan godt lide at give noget som de ikke forventer, og se glæden ved det som de får. Så det må være en fifty fifty. :-)

Har du før prøvet at få et kys under en mistelten? (Hvis ja - Fortæl! Hvis nej - Kunne du tænke dig det?)
Nej det har jeg aldrig prøvet før, da vi egentlig aldrig har haft en mistelten. Det er heller ikke nået som jeg går op i, den mistelten, så det er ikke noget som jeg tænker over. :-)

Hvad er dit største ønske til jul?
Mit største ønske er en Macbook fra Apple, eller en Asus Slim, og nogle gavekort til forkælelse. :-)

Hvor skal du holde jul i år og med hvem?
Jeg skal holde jul sammen med min familie, hvilket jeg altid gør. Mine forældre, min lillebror, og så holder min kæreste også jul sammen med os, så det bliver spændende. :-)


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)