Dagens Jule Gæst - Hejdi NorupByd velkommen til

Hej derude! Jeg hedder Hejdi Norup (blog), jeg er 24 år og bor i Odense :) Jeg er pt hjemmegående og er sammen med kommunen igang med at finde ud af hvad jeg skal med min fremtid - jeg har nemlig en kronisk sygdom kaldet Colitis Ulcerosa, som gør at jeg ikke kan klare et fuldtidsarbejde.. Jeg er som person meget venlig, ærlig og jeg behandler andre mennesker, som jeg selv ønsker at blive behandlet - det vil sige med respekt! Derudover læser jeg meget, skriver tekster, tegner, maler, ja mange ting :)

Hvad kan få dig i julestemning?
Julemusik! Jeg elsker julesange og i min familie holder vi altid en "klippe klistre" dag omkring første advent med bekendte, hvor vi laver julepynt, spiser æbleskiver, spiller julevendespil med pakker, laver juledekorationer og andre ting - super hyggeligt! Og dagen før det, da pynter vi altid op til jul, alle tingene har næsten faste pladser og jeg elsker at pynte op :)

Hvad er efter din mening det bedste ved julen?
Det bedste ved julen er hyggen for mig.. Julen er hjerternes fest og jeg kender mange som egentlig gerne vil jylehygge, men hvor de aldrig gør det.. Så der prøver jeg at gøre mit, for at sprede julestemning ud til dem jeg kender, lige så vel til folk jeg lige har mødt.. Det glædens tid, hvor man tænker på andre og er sammen med dem man holder af!

Vil du helst give eller gå gaver juleaften? (Begrund gerne dit svar)
Jeg vil helst give gaver.. Jeg ønsker mig faktisk aldrig rigtig noget, men bliver "tvunget" til at lave ønskesedler! Haha! Og jeg ved ikke hvorfor, men jeg bliver nærmest flov når jeg skal pbne en gave. Hos min familie åbner vi nemlig en gave ad gangen, så man ser reaktionen på hinanden. Men jeg kan godt lide at give, fordi jeg prøver altid på selv at finde en gave til folk, gerne noget de måske har glemt at de ønsker sig eller noget jeg ved de gerne vi, have.. Så når den gave er pakket ind og personen ikke ved hvad det er, så for en kort stund er det ren magi for mig.. For kun jeg ved hvad der er og jeg elsker at se glæden i folks øjne :) selvom der stadig er lidt fokus på mig, da gaverne jo er fra mig og jeg hader opmærksomhed ;)

Har du før prøvet at få et kys under en mistelten? (Hvis ja - Fortæl! Hvis nej - Kunne du tænke dig det?)
Jeg tror nok jeg fik et for to år siden haha! Men ellers ikke.. Vi havde altid en hængende i min klasse i folkeskolen og jeg løb altid gennem døråbningen, for ikke at blive kysset haha! Men hvis en bestemt person ville kysse mig under en i år, så kunne jeg nok godt lokkes til det :D

Hvad er dit største ønske til jul?
At det bliver en god jul.. Jaja lyder måske kliche, men vi havde en rigtig dum jul sidste år, som vi bestemt ikke vil opleve igen - plus min bror kommer hjem eter at have været på mission for mormonkirken efter to år, så jeg glæder mig MEGET!

Hvor skal du holde jul i år og med hvem?
Det bliver her i Odense med nogle som står mit hjerte nær :)

Jeg ønsker jer alle sammen en rigtig rigtig glædelig jul og må alle jeres drømme og ønsker gå i opfyldelse :)

English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)