My Furry Friend TAG


Fandt lige denne TAG på nettet her til aften og synes den var lidt skæg. Og så er den lidt anderledes end de mange andre der florerer på nettet. Det omhandler nemlig vores små pelsklumpe i familien. :D Så jeg vil bare gå igang, og I er meget velkommende til at bruge spørgsmålene selv. Smid gerne et link hvis I vælger at lave den, for det kunne være lidt skægt at læse.

1) Hvad er dit kæledyrs navn?
Det burde ikke komme som nogen overraskelse at min lille pelsklump herhjemme hedder Cosmo. :D

2) Hvilken type kæledyr er det du har og hvilken race er det?
Han er en lille missekat af racen Maine Coon. Hans farve og mønster er Black Silver Makrel Tabby. Racen stammer oprindeligt fra New England-området i det nordøstlige USA, heruder staten Maine, som katten har sit navn fra. Den er en af de mest populære racekatte i Danmark.

3) Hvor længe har du haft dit kæledyr?
Jeg fik Cosmo i vinteren 2010, så det er snart små 5 år.

4) Hvordan fik du dit kæledyr?
Jeg havde på daværende tidspunkt en Hellig Birma sammen med min daværende kæreste, men da det var hans, så ville jeg gerne have min egen. Også selvom jeg havde en udegående alm. huskat, som jo så desværre ikke længere kunne sammen med andre katte. Så jeg savnede at have en jeg kunne putte og lege med, og derfor valgte jeg at få endnu en kat - som skulle være indekat. Jeg gik i klasse med en, hvis naboer avlede katte, og det var så igennem hende at jeg fik kontakt til dem, og fik købt min lille bandit.

5) Hvor gammel er dit kæledyr?
Cosmo bliver d. 18 August 2015 6 år. :D

6) Har dit kæledyr nogle sjove ting ved det's personlighed?
Åhhh.. Han har utroligt mange. Han er meget snaksagelig og så elsker han at putte så tæt på en som muligt. Han følger mig overalt jeg går i lejligheden og kan han ikke se mig, så begynder han at kalde efter mig. Derudover så har han det med at lege med vandet inden han drikker af det, og derfor står hans skål oppe i køkkenvasken.
Han får også nogle flip en gang imellem - eller ret tit - hvor han pludselig rejser børster, vender ørerne tilbage og så set ud som om han er på jagt eller bliver jaget. Så farer han rundt i lejligheden som en stukket gris og vælter alt på sin vej. Det ser skide underholdende ud, men det kan også være pænt irriterende fordi han netop braser ind i alt på sin vej. Og han laver samme tur en 7 gange ud og ind af kattebakken inden han er færdig. Dét kan være pænt irriterende. For man burde jo tro at en enkelt tur på kassen er nok, men nææææh nej. Først skal han lige ind og grave lidt, så smutter han ud igen. Få sekunder efter skal han derind igen for at tisse af - og så ud igen. Her er han ikke færdig, for han skal lige ind og grave igen og ud endnu en gang. Så skal han ind og skide og grave som en gal. Ud igen. Men han er ikke færdig endnu. Han skal lige ind for at grave et par gange efter og aflevere det sidste hvis der skulle være mere.

Åhhh hvor kan det være irriterende at ligge og høre på i næsten 30 min hver nat. for det går jo ikke stille for sig. Og mest irriterende er det nogle gange når den lange pels i rumpen ender med at bide fat i de små bruge kugler. For de skal jo selvfølgelig forsøges at køres af inde på tæppet eller ude på gulvet i køkkenet. *Suk* Så skal det gå tjept med at få ham båret ud på toilettet - lukket døren efter os og så forsøge at fange det og rive det af med toiletpapir.

Så I kan nok gætte jer frem til at der er nogle nætter hvor jeg ikke får sovet så meget. *Hahahahhaha*
Og apropos det med natten, så vil han super gerne ligge og sove OVENPÅ mig om natten. :P

7) Hvad betyder dit forhold til dig kæledyr for dig?
Jeg kan slet ikke forestille mig ikke at have ham i mit liv. Vi har sådan et nært forhold, som jeg ikke har haft med noget dyr siden min første kat, Felix, som desværre måtte aflives pga. problemer via en flytning og hans helbred. Men jeg er glad for at jeg igen har et dyr i mit liv, som betyder alverden for mig. Jeg har endda sat mit eget liv på spil for hans, da jeg havde en psykotisk kæreste der forsøgte at skille sig af med ham, fordi han ikke kunne acceptere at Cosmo betød så meget for mig. Så ja han betyder virkelig meget for mig.
Og han har også forhindret mig i at gøre rigtig mange dumme ting ved mig selv når det hele har været ekstra svært. Han har altid været en stor del af mit liv og en stor støtteklods for mig herhjemme, og jeg ved slet ikke hvor jeg skal gøre af mig selv den dag han ikke er her længere. For jeg er bange for at jeg ikke får sådan et forhold til noget andet dyr igen. Det er selvfølgelig ikke sikkert, men han er bare så speciel og så... perfekt i min verden.

8) Hvad er dine favorit minder med dit kæledyr?
Puha... Det ved jeg virkelig ikke. Tror jeg må sige hver dag han får mig til at smile og grine og græde af taknemmelighed over at han er min.

9) Hvilke kælenavne har du givet til dit kæledyr?
"Prinsen" er nok det jeg kalder ham mest. :D Og det er simpelthen fordi han er en lille prins. Han opfører sig som en og han skal i første række hvis det står til ham. *Hahahahahha* Så det er derfra han har fået sit kælenavn. :P


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)