Dagens Jule Gæst - Line Pilegaard JensenByd velkommen til


Jeg hedder Line Pilegaard Jensen (blog),er 19 år (snart 20 år til januar)
Jeg kommer fra Fyn, nærmere Odense.
Jeg går på gymnasium (STX) i 3.g
Jeg bor delvis hjemme ved mine forældre og lillebror og delvis sammen med min kæreste, hjemme ved hans familie.
Så ja jeg har mig en dejlig kæreste, som jeg har været sammen med snart et halvt år.
Jeg går meget op i tøj og mode.
Jeg kan også godt lide at tage billeder (mest af naturen).
Jeg tegner en del, og vil sige jeg er okay til det.
Mit drømme job er at blive designer.
Og sidst men ikke mindst er jeg også fritids blogger.


Hvad kan få dig i julestemning?
Jeg starter allerede med at komme i julestemning, når vi nærmer os november og det bliver koldt, men det er først når nisserne og julelysene kommer op rundt omkring (specielt når det kommer op der hjemme) at jeg kommer rigtigt i julestemning.

Hvad er efter din mening det bedste ved julen?
Det bedste ved julen synes jeg er, hyggen, tv- julekalender (når der er nogle gode i tv’et), at der er flot pyntet op over alt (det er så flot og hyggeligt), når man skal pynte juletræet, og så det at se frem til juleaften, med god mad og danse og synge rundt om juletræet.

Vil du helst give eller gå gaver juleaften? (Begrund gerne dit svar)
Altså jeg elsker at få gaver (hvem gør ikke det), men det er på en eller anden måde lidt mere spændende at give gaver, specielt når jeg giver en gave til en jeg holder af og det er en gave, jeg har købt specielt til den person. Så glæder jeg mig altid i rigtig lang tid til at give gaven og se personens reaktion.

Har du før prøvet at få et kys under en mistelten? (Hvis ja - Fortæl! Hvis nej - Kunne du tænke dig det?)
Nej, jeg har i det hele taget, aldrig været i et hjem hvor de har en mistelten, men det kunne da være meget hyggeligt at prøve :)

Hvad er dit største ønske til jul?
Puha, det er lidt et svært spørgsmål, men tror egentlig bare det er at få en hyggelig jul med familien og måske også med min kæreste, og at julen ikke bliver alt for præget af at det er første jul uden min mormor som døde i januar i år, det må være mit største jule ønske.

Hvor skal du holde jul i år og med hvem?
Jeg ved det faktisk ikke helt endnu, om jeg skal holde med min familie, som vil være med min morfar, onkel, forældre, lillebror og min farmor og farfar, eller om jeg skal være sammen med min kæreste og hans familie, eller måske finde på en løsning så jeg kan være sammen med både min familie og min kæreste.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)