Jule Weekenden er her!


Synes dagen i dag er gået utroligt hurtigt. Har ikke fået nået ret meget, og nu skal jeg i seng. Øv altså. :P Og når intet i weekenden, da jeg regner med at meget af min tid bliver brugt sammen med familien. Skal derfor også have fundet tid til at skrive lidt planlagte indlæg, men... jah.. Nu må vi se. Det kan være at jeg kommer til at være mere hjemme end planen. Jeg har nemlig lige taget min psoriasis-medicin. Har dog ikke taget den fulde aftalte dosis, da jeg er bange for at jeg bliver utroligt dårlig af dem. Så jeg har taget den normale dosis som der står på pakken. Nemlig 3 piller - og ikke de 6 som jeg ellers har fået at vide at jeg skal tage. Men tænker at jeg hellere vil trappe op end at blive slået i gulvet med et brag. Såå... kryds fingre for at bivirkningerne ikke bliver så slemme.

Men når det kommer til det med medicinen, så har jeg fået aftalt tid hos lægen d. 23 hvor jeg skal ned og have taget blodprøve og så skal jeg have taget nogen hver uge under denne behandling. Det bliver noget af et rend til lægen, men sådan er det. Man kan nemlig blive meget syg af det. Men kan jeg slippe for at være så hårdt ramt af psoriasis, så tager jeg gerne den risiko med. Og så skal jeg til opfølgende samtale på sygehuset i starten af Februar for at se hvordan behandlingen går. Så det bliver spændende.

Og så skulle min søster og hendes kæreste gerne komme til Fyn i morgen. Bliver så dejligt at se hende igen, og så kommer tiden til at gå stærkt og pludselig er det juleaften. Kan slet ikke forstå at vi allerede er så langt inde i December. Det er helt vildt!

Men jeg vil lukke ned for i dag, og tage min bog med ind i sengen. Regner med at blive færdig med den i aften/nat. Så kan jeg komme igang med den sidste jeg har planer om at nå i år, og så har jeg nået dobbelt så mange bøgerne som jeg havde troet. Ikke dårligt. :D Så I må sove godt når I kommer så langt. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

1 kommentar:

  1. Synes virkelig denne December bare er fløjet afsted..
    Håber i får en super dejlig weekend..

    Kæmpe Jule Kram herfra..
    Jeanette

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)