Dagens Jule Gæst - Mia JensenByd velkommen til

Jeg hedder Mia og er 20 år gammel. Til dagligt arbejder jeg som medhjælper i en børnehave, og vil senere gerne være pædagog. Jeg er nok en meget typisk 20 årig pige, som elsker at bruge tid sammen med mine veninder, shoppe, spise på café, se gode serier, gå i byen og bare ha’ det super sjovt!

Men noget som nok gør at jeg skiller mig meget ud fra andre er, at jeg i min fritid laver YouTube videoer, hvor mit fokus i videoerne er skønhed. Der laver jeg videoer omkring det jeg interesserer mig rigtig meget for, nemlig make-up, hår, negle, tøj osv. Men det er også rigtig vigtigt for mig at have noget mere personligt på kanalen, og har derfor nogle serier, som ’Mias mening’ og månedlige ’Ask Mia’ videoer, som jeg elsker at lave, da jeg kan bringe noget mere af mig og mit personlige liv til kanalen.

Jeg elsker at lave YouTube videoer, og det er den fedeste fritidsinteresse! Jeg har lavet det siden 2009, og jeg har aldrig fortrudt at jeg gik i gang.


Hvad kan få dig i julestemning?
Duften af appelsiner, sne og når der er pyntet op i byen og herhjemme.

Hvad er efter din mening det bedste ved julen?
Det er klart den dejlige danske HYGGE! Når man er sammen med dem man elsker og hygger med forskellige juletraditioner. Som at sidde i sofaen og hygge med julekalender (også selvom man er ved at være lidt for gammel til det), eller lave konfekt og julekager sammen med familien.

Vil du helst give eller gå gaver juleaften? (Begrund gerne dit svar)
Helt klart give! Da jeg var omkring de 8-12 år lavede jeg altid hjemmelavet julegaver til hele familien, og det bedste var at se dem åbne gaven og se deres reaktion! Og nu hvor jeg er blevet en del ældre, er jeg igen blevet utrolig glad for at give gaver juleaften og har selv svært ved at finde på gaveønsker til mig selv. Gaverne jeg får juleaften er i mine øjne bare en ekstra lækker bonus!

Har du før prøvet at få et kys under en mistelten? (Hvis ja - Fortæl! Hvis nej - Kunne du tænke dig det?)
Nej, desværre.. Men ja, kunne da godt tænke mig at ”prøve det” engang, kunne være så romantisk! Det er måske lidt kliche agtigt, men hva’ så!

Hvad er dit største ønske til jul?
Hmm…. Den var svær, da jeg slet ikke har skrevet nogle ønsker på min liste endnu, og som jeg skrev før, så er jeg med årene blevet dårligere til at finde ting at ønske mig. Men tror at det bliver ”flytte-hjemmefra-ting”, da jeg har planer om at flytte hjemmefra engang næste år.

Hvor skal du holde jul i år og med hvem?
Tror det bliver hjemme i vores (min mor, søster og min) nye lejlighed, sammen med min mormor, min mors bror og hans datter og søn. Så det skal nok blive rigtig hyggelig!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)