Dagens Aftensmad - Nytårs Menu for en

Der er sikkert nogen ude i det Danske land som endnu ikke har spist, men det har jeg. :) Jeg valgte at forkæle mig selv lidt med maden i dag, og I kan her se hvad jeg fik. Jeg lavede nemlig nogle flødekartofler med forårsløg og ærter. Dertil lavede jeg asparges svøbt i bacon og en lækker salat. Det smagte virkelig lækkert og jeg er godt nok også mæt nu. Men det er meget godt at jeg er det, for så er der plads senere til is og godter OG kransekage. :D Det har jeg også været henne og købe, for selvom jeg er alene i dag, så skal jeg ikke snydes. :)

Aftensmaden blev nydt sammen med Dronningens nytårstale, og jeg må sige at jeg synes den var virkelig god i år. Hun fik både humor og alvor ind i den, og det er en af de bedste hun har skrevet/talt hvis I spørger mig.

Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)