Hygge og Varme


I starten af November havde jeg lavet et forslag til et hygge-outfit, og deriblandt var disse hjemmesko, som jeg så valgte at købe. :D Dem jeg købte sidste år er der ikke ret meget ved længere, da de er trådt flade og ikke længere er så bløde. Så jeg havde brug for nogle nye til denne vinter. Og disse er bare perfekte. :D Begge par er købt hos Spartoo, og næste år køber jeg nok endnu et par hos dem. *Hehe* De har så mange lækre ting! Det er også dette par jeg har vist i dagens julekalender-vlog.

Det var faktisk først da jeg fik disse par hjem, at det gik op for mig at det også var af mærket DIM, som mit første par er. Det er da lidt skægt. :D Men det er nu også et ret godt mærke når det kommer til hjemmesko. Der er både disse "støvle"-agtige nogen af slagsen samt dem der ligner ballerinaer og så er der dem uden hæl, som ligner mest af alt en klipklap. Jeg er selv ikke ret meget til de sidste to slags, da jeg tænker at hvis det skal være fordi man gerne vil holde fusserne varme, så skal det da være nogen der også dækker anklerne. :D Så jeg holder mig til "støvlerne". OG! Så har de hård bund, hvilket jo er en fordel, da de derved holder længere. Ja jeg er altså ret glad for dem, som I jo nok kan fornemme. *Hehe*

Hvis I også meget gerne vil have et par, så kan I finde dem her. :)


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)