Dagens Jule Gæst - Lise EmiliaByd velkommen til

Mit navn er Lise Emilia, jeg er født og opvokset i Odense, men pladskhamrende forelsket i Århus, hvor jeg har boet i halvandet år. Jeg har en kæmpe stor passion for makeup og skønhed, hvilket skinner igennem på min blog, hvor jeg blogger om beauty med en personlig indgangsvinkel! Til dagligt læser jeg i detailhandel og arbejder i en skøn tøjbutik byCRM i latinerkvarteret her i Århus. Ved siden af det, arbejder jeg som freelance makeup artist når chancen byder sig. Hvis du kunne tænke dig, at lærer nogle gode tricks, blive inspireret og læse ærlige anmeldelser af skønhedsprodukter og makeup, så er min blog med sikkerhed noget for dig!

Hvad kan få dig i julestemning?
Jeg kommer faktisk først rigtig i julestemning når jeg kommer hjem til mine forældre d.23’ende December og ser det fine pyntede juletræ. Dog elsker jeg lyskæder og levende lys. Det er ret simpelt! De kan godt give mig en lille snært af julestemning! Altså yndige lyskæder, ikke de der mulitifarvede blink helveder nogle mennesker, hænger på deres altan, for all the world to see!


Hvad er efter din mening det bedste ved julen?
Julen var hele min barndom en meget ambivalent begivehed, fyldt med glæde og på samme tid længsel og afsavn. Jeg fejrede altid mine juleaftner med mine biologiske forældre, og drømte om, at få lov til, at opleve en jul hos min plejefamilie. Men efter jeg ikke længere har kontakt til min biologiske familie, har jeg kunne holde jul med min plejefamilie, jeg kan nu med stor glæde sige, at juleaften ikke længere står på længsel, men ren glæde. Så det bedst ved julen for mig er, at jeg får lov til, at holde den sammen med dem. OG AND! Jeg elsker and!

Vil du helst give eller gå gaver juleaften? (Begrund gerne dit svar)
Jeg kunne jo spille det hellige kort og sige jeg er mest til, at give gaver. Jeg elsker, at købe gave til dem jeg holder af, og jeg bruger også gerne lang tid på, at vælge det helt rette. Men hvem elsker ikke også, at få gaver!?

Har du før prøvet at få et kys under en mistelten? (Hvis ja - Fortæl! Hvis nej - Kunne du tænke dig det?)
Næ, ikke på den romantiske måde, det må jeg have til gode!

Hvad er dit største ønske til jul?
Jeg er helt enormt dårlig til, at ønske mig gaver. Jeg har derfor i år, kun ønsket mig Bjørn Wiinblad ting.
Jeg har et kæmpe soft spot for Bjørn Wiinblad, og Rosendahls re-lancering af Bjørn Wiinblad i en mere moderne fortolkning, er derfor det eneste på ønskelisten i år.

Hvor skal du holde jul i år og med hvem?
De sidste 6 år har vi holdt jul hos min søster, i Odense, og det skal vi igen i år.
Det er super hyggeligt og en lille smule ude på landet, ren idylle! Da jeg har en nevø og niece giver det også god mening, at det er hos dem vi holder juleaften.


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)