Var det det?


Hold da helt magle hvor er denne weekend dog gået stærkt. Nok fordi jeg har taget fejl af dagene og troede at jeg havde en dag mere, og så har jeg jo som sagt brugt maaaaange timer på at sidde og lege med grafik i dag. Så det irriterer mig en smule at min søndag allerede er væk. Men det går nok. Har et par dage i næste uge hvor jeg kan være mig selv og lade op. *Hehe*

Og så må jeg sige at jeg for tiden sidder og krummer tæer for hårdt over folk i den singlegruppe jeg er medlem af på Facebook. Har ikke været derinde længe, da jeg ikke bruger Facebook voldsomt meget, men... ville lige smutte derind i dag for at smide en status op, men jeg ombestemte mig, for DAMN! Jeg har aldrig set så mange liderlige kvinder og mænd samlet på ét sted. Hvad sker der lige for folk for tiden? Er julen virkelig så ophidsende? Aih men for fanden! Det handler sku da også om andet end det. Eller? Ja jeg er sku nok en smule overrasket over voksnes opførsel lige for tiden. Sorry. Så jeg skal ikke have noget at gøre med nogen derinde fra lige nu. That's for sure!

Nå.. Nok om det. :D Nu vil jeg stene lidt YouTube videoer og så skal jeg satme igang med den bog igen. :D Kan læse til sent i aften og sove længe i morgen, da jeg kun skal ud og kigge efter en mandelgave. :) Totalt hyggeligt og det skal ikke undre mig at jeg falder over noget som stjæler min tid igen. Så det er godt ikke at have så meget planlagt.

Men jeg vil smutte. Håber I har haft en fantastisk weekend. :D


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)