Vil bare lige lade jer vide ...


Hoster stadig en del, hvilket er pænt irriterende, men kan mærke at jeg så småt er ved at få det bedre. Håber bare at det er helt væk til juleaften, for gider ikke være syg den dag. Men det hjælper at jeg kan putte mig ind under varme tæpper, putte med prinsen og drikke lidt te hver dag op til, for det føles som om det virker. :D Så det fortsætter jeg bare med.

Jeg havde egentlig skrevet det sidste indlæg for i dag - troede jeg, men... jah. Ville lige dele dette billede med jer, som jeg åbenbart havde taget i går ved solnedgang. Smuuuk solnedgang. Sådan måtte det gerne være hver dag, for det får virkelig smilet frem på mine læber. Og apropos smil på læberne, så blev det kun endnu større her lige før, da jeg modtog en mail hvor jeg fik besked om, at jeg har vundet en giveaway som jeg har deltaget i. Det er sku da helt skønt. Det kommer selvfølgelig på bloggen når jeg modtager det. :D Så selvom man ikke føler man har nogen chance i alle de utallige konkurrencer man deltager i her i julen, så kan det alligevel godt lykkedes. ;) Så jeg vil bare fortsætte med at deltage i dem jeg ønsker at vinde. Det kunne jo være at jeg vinder flere. Who knows? :D

Godnat alle sammen!


English version:
Translate the post from the option in the bottom.

Twitter | Instagram | Facebook | Bloglovin'

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)