Endnu et par Sneakers

Ja jeg har købt endnu et par sneakers. Jeg ved godt at jeg er crazy, men jeg går stort set kun med sneakers, så jeg slider dem hurtigt op. Og for at have lidt forskelligt at vælge imellem, så har jeg gerne nogen i forskellige farver. Skal også have købt nogle mørkegrå på et tidspunkt. :D Så man kan godt sige at min sko-samling vokser, det er bare ikke de typiske dame-sko, som mange andre samler på.

Som I kan se, så er de af mærket Asics og jeg har købt dem i en størrelse 39. De er måske liiiiige en smule for små, men sneakers giver sig lidt efter brug, og har før købt et par der sad meget stramt, og de sidder super godt nu. Så selvom disse er ret stramme, så vælger jeg at tage dem i brug alligevel og se om ikke de kan give sig en smule og blive rigtig gode at gå i. :D
Jeg har købt dem hos Spartoo, som efterhånden er blevet min faste sko-pusher. Og jo det er da lidt irriterende at man ikke kan prøve dem på inden man køber dem, men de har gratis retur, hvis de ikke skulle passe, og så kan man få dem byttet til den rigtige størrelse eller vælge et helt andet par. Dét er sku lækkert nok.

Så nu skal jeg som sagt bare have dem gået til. Så disse vil blive smidt på fødderne de næste mange gange jeg skal udenfor døren. Håber de kommer til at passe mig 100%.

Translate posts in the bottom of my site

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)