Fredags Marathon

Jeg starter weekenden med manere - nemlig med alle 4(5) Twilight film, fredagsslik og hygge i sofaen med behageligt tøj og varme tæpper. :D Jeg har i et par uger nu gerne ville have et marathon, men jeg har bare ikke rigtig kunne beslutte mig for hvilke film det skulle være. Men jeg har valgt at have flere. Denne gang bliver det så Twilight, og næste gang X-Men, så Hannibal og derefter... tja.. Ved det ikke helt. Det kan selvfølgelig også være at jeg i stedet vælger at gense nogle serier, som jeg ikke har set længe, men.. nu må vi se hvad jeg har lyst til når jeg kommer så langt. :P Hvis jeg kommer så langt. Det tager jo alligevel en del timer, med alle de film.

Men jeg vil læne mig tilbage i det bløde, selvom jeg egentlig burde begynde at tænke på aftensmaden, men ved ikke rigtig hvad jeg gider lave i dag. Har ikke rigtig noget i køleskabet, andet end rugbrød, og det er altså en smule kedeligt. Ender nok med det, men.. det betyder jo bare at jeg bliver nødt til at få handlet på et tidspunkt i morgen. :) Det går også nok. For når jeg får det overstået kan jeg slappe af resten af weekenden, og det er jo ikke helt dårligt, vel? :D
Translate posts in the bottom of my site

gs

1 kommentar:

  1. Ser virkelig hyggeligt ud og det er altså godt med en marathon engang imellem.. :P
    Håber har har haft en skøn dag og får en vidunderlig weekend..

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)