Lader op

Er jeg den eneste som ikke fik ret meget søvn i nat? Jeg er efterhånden ved at være lidt træt af storm. Vinduet i soveværelset er så utæt af jeg lige så godt kunne have det stående åben, og derudover så river vinden så meget i det, at det larmer og man ved aldrig om det vil blæse ind/ud og knuses. Så jeg flygter fra soveværelset hver gang. Det ødelægger virkelig ens nattesøvn når man skal rende frem og tilbage på den måde. Men fik da lov til at sove et par timer inde i stuen.

Men trods det lave energi-niveau så har jeg alligevel fået nået alt det jeg ville i dag. :D Har været nede og handle, gjort rent, kørt min cykel tilbage til cykelkælderen osv osv osv. Dejligt. For så kan jeg slappe af i morgen og bare hygge i pyjamas-bukser, med ansigtsmaske, under et varmt tæppe med te og computeren på skødet. :D Glæder mig helt. *Hehe* Næste uge er nemlig tæt pakket med aftaler, så hvis jeg skal lade op, så er det i morgen det skal ske.

Tog dog lidt forskud på det her til aften med hjemmelavet burger og pandekager med is. :) Nu er jeg godt nok også bare mæt. Puhhhha da! Så sidder og flader ud resten af aftnen.
Håber I derude på den anden side af skærmene har en god weekend indtil videre.

Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)