Roser til mig selv

Der er altså bare noget hyggeligt over at have en buket blomster stående på bordet, og da de kostede små 13,- pr. bundt, så skulle jeg altså lige have et par stykker med hjem. Udvalget i farver var ikke så stort, så jeg valgte disse gyldne farver, som jo er sådan lidt efterårs-agtige og ja... samme farve som den skønne ræv. :D

Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

2 kommentarer:

  1. Eeeelsker den farve til roser :D eller dem som er lyserøde i toppen og fader ud i hvidt!

    SvarSlet
    Svar
    1. Farven minder mig om efteråret og ræven. Derfor køber jeg dem i denne. Men ja de lyserøde og hvide er også flotte, men da jeg ikke rigtig kører med lyserød, så føler jeg ikke det passer så godt ind i min indretning. :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)