Første oplevelse med Hungry.dk

Så så man lige mig være heldig at modtage en værdikupon til Hungry.dk. Jamen den ville jeg da benytte mig af i dag, for jeg havde jo ikke været så smart at handle efter mit lægebesøg tidligere. Så jeg inviterede en veninde forbi og gav mad.
Vi klikker os ind på siden og smækker postnummeret ind - der dukker så desværre kun ét sted op, men vi tænker at det prøver vi da bare. Bestiller og er så ved at tjekke ud, og pludselig er der kommet udbringningsgebyr på. Selvom der stod at det var med gratis udbringning. Nå, jamen så vælger jeg en ting fra og betaler de 6 kr + gebyr ekstra.

For det første så var ventetiden forlænget med 20 min, og maden var lunken da den nåede frem. Maden var så heller ikke noget at råbe hurra for. Min sandwich kunne lige så godt have været under durums og pomfritterne havde ligget i en lunken eller kold friture og suget alt for meget olie til sig, så de var ikke sprøde, men derimod seje og uspiselige. Altså ikke noget at råbe hurra for.

Det er selvfølgelig ikke Hungry's skyld, men det er bare en skam, at sådan en dårlig oplevelse skulle være igennem dem. Så lige i denne situation kunne vi godt have ønsket, at der var flere valgmuligheder når det kom til de spisestede der er tilmeldt det site her i Faaborg.
Så det er synd at min første oplevelse med Hungry skulle være en rigtig træls en af slagsen. For har jo hørt godt om det når det kommer til andre byer og deres udvalg.

Translate posts in the bottom of my site

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)