Ræv & Birketræs stof - Blev forvandlet til et penalhus

Jeg fandt dette stof på eBay for noget tid siden, og jeg var seriøst ved at falde ned af stolen! Er det ikke bare super sødt? Det er i hvert fald PERFEKT til mig. :D Desværre kan man ikke købe ret meget af gangen - man får nemlig under en meter stof for omkring 100,-. Men... til det jeg ville bruge det til, skulle der heller ikke ret meget til og ja det er møg dyrt.

Dette skulle jeg bruge til et penalhus. Ja jeg ved godt at jeg pt. ikke går i skole, men det er jo planen at jeg skal igang på et tidspunkt igen, såå... Man kan jo lige så godt begynde at forberede sig lidt i forvejen. Så fik lige hurtigt syet et i dag. :D Og det er virkelig bare blevet super godt! Synes I ikke? Og man kan også bruge den som toilettaske eller makeup-pung. Så den har mange funktioner. :D

Translate posts in the bottom of my site

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)