Hader at min lejlighed ikke er storm-sikret

Ja sådan et udtryk har jeg stort set haft hele dagen pga. den latterlige storm vi har inde over Danmark lige nu. Normalt er jeg glad for mit hjem, og beliggenheden af den, men på dage som disse, så hader jeg den så ubeskriveligt meget. Fordi jeg bor så højt oppe og bor med vindretningen direkte ind på altansiden, så er jeg altid i farezonen når der kommer storm. Og da mit soveværelsevindue - der vender ud mod altanen - og altandøren er det mest utætte lort man kunne tænke sig, så er det altid med hjertet helt oppe i halsen når det stormer. Fordi man ved sku aldrig hvornår glas og karm giver op og bliver blæst ind og man bare sidder tilbage med kaos og glasskår overalt. Og selv vinduerne i stuen har vist sig at være møg utætte - gardinerne danser tango pga. det vind der siver ind. Øv altså!

Så nej jeg kan ikke rigtig slappe af i disse dage. Jeg løber konstant hen til altanen for at mange karmen på plads og sidder med en konstant frygt for at ruderne bliver blæst ind nu hvor de giver sig så meget. Ja jeg ved godt at ruder kan klare en del, og er en smule fleksible, men det her er overdrevet vildt at se på. Hader storm! HADER DE LATTERLIGE KLIMAFORANDRINGER!

Så det bliver spændende om jeg får noget søvn i nat, eller om jeg ender med at barrikadere mig sammen med prinsen ude på badeværelset hvor jeg kan lukke døren. Det er faktisk det eneste sted jeg kan lukke døren hvis noget går galt og Cosmo ikke skal have mulighed for at komme ud af lejligheden. Og hans kattemad har jeg måtte flytte fra karmen i køkkenet, for han vil ikke spise noget i nærheden af vinduet når det giver sig sådan i vinden.
Lige nu ville jeg ønske jeg boede et helt andet sted. /:

Translate posts in the bottom of my site

5 kommentarer:

 1. Kender godt følelsen. Jeg bor tæt på vandet og bor 600m fra hvor der allerede er oversvømmet nu. Gruer sådan for min stueetage :(

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv da... Det er trist at tænke på at man ikke kan føle sig sikker og tryg i sit eget hjem i sådan en situation. Håber virkelig at din stueetage overlever dette mareridt. Og det værste er at vi kan se frem til meget mere af dette slags vejr fremover. /:

   Slet
 2. Jeg er nød til at spørge.. har du snakket med din udlejer om de vinduer osv? Tror man har mulighed for at få en ud fra teknisk forvaltning for at tjekke hvor galt det står til og der kan man også klage over sin udlejer, hvis han ikke bringer de ting i orden som er galt i din lejlighed.

  Jeg har selv fået min udlejer til at lave det fleste ting i vores lejlighed på den måde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi har skrevet til dem flere gange om året i de sidste 4 år, men der bliver intet gjort. Men nu prøver min vicevært igen at komme igennem til dem. Ellers må vi få en ekspert ud og kigge på alle lejlighederne og så må myndighederne gå efter dem.

   Slet
  2. Det er pisse træls.. man bruger sine sidste kræfter på at kontakte dem og så gør de ikke noget.. Det er sku utrolig.. Håber din vicevært kan få dem til at tage det alvorligt..

   Knus <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)