Ting jeg altid gør #7

Dette er noget der virkelig godt kan irritere mig nogle gange. Jeg er nemlig meget overfølsom, og ser/hører/læser/tænker jeg på noget trist, så har jeg meget til tårer, og det samme gælder for lykkelige ting, ting der glæder andre og mig selv eller generelt bare ting der vækker følelser i mig - både gode og dårlige ting. Det kan godt være et problem nogle gange, da folk nemt kan misforstå grunden til min tårer. Og jeg kan slet ikke holde dem tilbage hvis andre også reagerer voldsomt på gode og dårlige ting. Begynder de først at tude så gør jeg det også.

Jeg kunne godt nogle gange ønske at jeg havde en lidt mere hård skal, så jeg ikke blev så følsom.

Translate posts in the bottom of my site

3 kommentarer:

 1. Nu kender vi ikke hinanden så privat og følsomt endnu, men jeg synes det er godt at man kan vise følelser.. Jeg viser selv rigtig mange følelser og har intet imod feks at vise tåre. Det kan tit skræmme andre at jeg kan græde ret voldsomt, men det er en del af min sygdom. Jeg mærker bare følelser kraftigere end andre og det har jeg det okay med.

  Jeg synes du skal være stolt af den du er søde.. Du er super sød og jeg er oprigtig glad for at vi har fået mere kontakt med hinanden. Glæder mig til at lære dig bedre at kende med tiden, også gerne den følsomme side..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg føler mig svag når jeg bryder sammen. Hader det. Selvom jeg ved at sådan er jeg bare. Jeg er bare mere følsom end som så mange andre. Men det irriterer mig.
   Jeg er også super glad for at vi fik fundet kontakten til hinanden igen. :D <3

   Slet
  2. Du er på ingen måde svag søde, du kæmper og gør alt hvad du kan, det er virkelig stærkt.. <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)