Kærlighed til Hyacinter

Jeg har set så mange skønne billeder af hyacinter og jeg har i flere uger gerne selv ville have nogen hjem, så i dag skulle det altså være. Min overbo er hjemme denne weekend, og da han lige var nede for at hilse på, så besluttede vi os hurtigt for lige at smutte ned og handle. Og der nuppede jeg altså lige en lille kurv med 4 i. Og jeg mangler altid glas til dem, så jeg besluttede for at plante to af dem sammen i en krukke og så 2 i glas. Så nu glæder jeg mig til at de begynder at blomstre og den skønne duft fra dem spreder sig i stuen. :D Og så er de jo bare smukke at se på.

Translate posts in the bottom of my site

3 kommentarer:

 1. Jeg har også længe overvejet om jeg skulle ha et par, men kæresten kan slet ikke klare duften.. øv.
  Glæder mig til at se dine springe ud og eller må jeg komme forbi dig en dag og dufte til dem.. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må han have næseklemme på :P Men ja du kommer bare her når det er at de springer ud.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)