Rexona Women Deo Spray

Jeg bruger deo hver dag udover den parfume jeg har valgt den pågældende dag, og det er Rexona jeg primært bruger. Eller det er den jeg har brugt de sidste par år, og jeg kommer nok til at bruge den mange år fremover. Men den er jo normalt ikke helt så billig. Den er normalt billig nok i sig selv med dens 36 kr, men når den er på tilbud, som den er i disse dage, så kommer den helt ned på 14 kr. Se dét er satme billigt! Og derfor valgte jeg også at købe de 4 slags som jeg skiftevis bruger, alt efter humøret.

De to jeg altid går efter er "Pure" og "Shower Fresh" da de simpelthen bare har de skønneste dufte. :D Men denne gang valgte jeg også at købe en med "Aloe Vera", som jeg også tidligere har brugt, og så har jeg for første gang købt den der hedder "biorythm" - altså den lyserøde. Det er ikke den bedste duft, men den er skam heller ikke dårlig. :) Og en gang imellem vil man gerne have lidt forskelligt at vælge imellem. Derfor hoppede den også med ned i indkøbskurven. Og jeg kan varmt anbefale dem.

Er det nogen I bruger eller I måske kunne tænke jer at prøve? For så skal I da smutte ned i Føtex og benytte jer af tilbudet inden de kommer op på normal-pris igen. :D

Translate posts in the bottom of my site

4 kommentarer:

  1. Jeg bruger faktisk disse selv, og de bedste jeg har prøvet- De holder virkelig godt. Nogle gange er de helt nede på 10 kroner, så får jeg købt en masse, så jeg har et lille lager. Aldrig gå ned på deo ;)

    SvarSlet
  2. Jeg bruger også altid Rexona, dog deres roll on.. Jeg kan åbenbart ikke tåle spray deo.. men rexona er altid bedst :D

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)