Jeg har ikke så mange ferie erfaringer

Synes efterhånden der er mange der er begyndt at snakke om at skulle på ferie. Nok fordi vi nærmer os vinterferien, og rigtig mange skal på skiferie, men det er ikke lige det jeg er mest til. Jo hvis jeg kan slippe for at stå på ski, men bare kan få lov til at nyde en god bog og kop varm kakao foran en hyggelig pejs i en virkelig lækker stol. :D Og så selvfølgelig få lov til at prøve en masse nyt og spændende mad. Men så er det jo bare utroligt mange penge at give for en ferie, da en skiferie jo ikke er helt billig. Så det bliver ikke noget jeg kommer til at gøre så meget i. Kunne selvfølgelig tage til Sverige eller Norge og gøre det jeg godt kunne tænke mig, men... tja.. Nu er jeg nok bare mest til byferier eller ferie i naturen. Komme ud og opleve noget og nyde skønheden i andre lande og omgivelserne.

Og nu vi taler om det, så var jeg for snart 10 år siden på ferie på Skiveren i Skagen sammen med min skønne veninde Mette Lund. Virkelig hyggeligt. :D Og sikke mange billeder vi fik taget, men er sikker på at vi kunne få taget en masse lækre og rigtig flotte billeder hvis vi tog afsted igen, nu hvor vi er blevet lidt bedre til at håndtere et kamera. *Hahahhahah* Men den ferie glemmer vi nok aldrig. Og tanken om at det er 10 år siden er faktisk lidt skræmmende. Vi er sku blevet nogle gamle krager efterhånden.

Men jeg har faktisk ikke været på ret mange ferier. Her i Danmark har jeg måske været på en 4-5 stykker. Ærø og Bornholm med folkeskolen, Djursland med familien, Skagen med Mette og måske en enkelt en mere. Derudover har der selvfølgelig været nogle spejderlejre. :) Men det er også det. Og udenlandsferier har der kun været 3 af. En til Tyrkiet (søsters konfirmationsgave), En til Irland (Studietur) og en til Sydslesvig (Spejderlejer), hvor jeg mødte Mette for 20 år siden. VILDT!
Så jeg har ikke været ret meget ude og rejse eller været ret meget på ferie i mit snart 31 årige liv. Sørgeligt, men sandt. Så det håber jeg ændrer sig i fremtiden. Og det gør ikke noget hvis det kun bliver indenfor landets grænser. I det tilfælde kunne jeg i hvert fald bruge SologStrand.dk til at lede efter noget der lever op til de ting jeg så gerne ville have inkluderet.

Kan I foreslå nogle lækre steder her i Danmark?


Translate posts in the bottom of my blog

5 kommentarer:

 1. Det var simpelthen den bedste ferie :) har så mange gode minder deroppe fra - og hvis jeg nu siger tysker og hej hej, så kan jeg ikke lade være med at smågrine :)

  SvarSlet
 2. Jeg har virkelig også en stor ferie trang for tiden, drømmer mig væk..
  En weekend til paris eller rom, eller måske bare et par dage væk i en hytte eller et sommerhus..
  Jeg er slet ikke så besværlig, ville bare gerne væk i et par dage..
  Lysten til at pakke en taske og bare køre er virkelig stor..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh ja... En lang weekend ville være rar i et andet land. :D

   Slet
  2. Jeg ville generelt bare lidt væk, kunne sagtens bare være i dk for min skyld..
   Alt ville være skønt lige nu.. Ha Ha..

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)