Lytter til beroligende musik imens jeg tømmer hovedet for tanker

Jeg ved ikke lige hvad der sker for mig i disse dage, men jeg render rundt og kæmper med en masse trælse og ubehagelige tanker, og det vil jeg ikke have i mit liv. Jeg vil videre og jeg vil ændre på det. Jeg vil være glad. Jeg vil gerne kunne se at mine anstrengelser fører til noget godt. Jeg vil bare væk fra den onde spiral jeg har levet i i alt for mange år.

Jeg vil prøve nogle nye ting og jeg vil fortælle min angst og frygt for nye ting, at det ikke hjælper noget at lade det styre mig. Jeg vil kæmpe for de ting jeg elsker, ting der giver mig livskvalitet. Så det betyder også at jeg vi slå hårdt i bordet for at komme igennem noget ordentlig behandling for min psoriasis og mine psykiske lidelser. Depression, angst og aggression skal ud af mit liv! Og det offentlige må bare finde sig i mine valg og lære at JEG også har noget at skulle have sagt når det gælder MIT liv!

Så forhåbentlig vil I komme til at opleve en mere optimistisk og livsglad kvinde her på bloggen i fremtiden. Jeg vil gerne kunne give folk et smil på læben igen. Dele nogle skønne oplevelser med jer og samtidig selv komme ud og opleve noget som kan gøre mig varm om hjertet.

Alt det sidder jeg og tænker på i dag, samtidig med at jeg smider alle de dumme tanker bagud. Ud af baghovedet. Selvfølgelig ved jeg godt at der er nogen der vil være stædige og hænge ved, men en eller anden dag skal jeg nok slippe af med de stædige bæster. Så for at holde humøret godt og højt, så sidder jeg og nyder lidt "Feel Good" musik og laver lidt krydseduller på min zentangle bag i min 100% personlige kalender. :D

Ka' I nu have en fantastisk fredag. Hvis der er stille på bloggen i dag, så er det fordi jeg prøver at lade op.Translate posts in the bottom of my blog

3 kommentarer:

  1. Synes det er nogle gode og sunde tanker du er kommet frem til... Du er sej og du kæmper så flot, jeg er sikker på du nok skal nå alle dine mål, i dit tempo.. og det fortjener du virkelig.. Håber jeg får lov til at dele mange dejlige oplevelser med dig, glæder mig virkelig til der kommer til forår, så tager vi sku et roadtrip eller to..

    Krammer <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)