Elsker udsalg

Jeg skulle tidligt op i dag, da jeg skulle forbi Føtex for at se på nogle bøger og nogle leggings, jeg skal bruge når jeg skal starte nede i Bella Beluga. Bøgerne var super billige, men kunne kun få nr. 1, 2, 3 og 5. Der manglede altså nr. 4 og 6. Så jeg valgte ikke at købe dem. Selvom de kun koster 20 kr stykket, men... Hvis ikke jeg kan få alle, så er der altså ikke meget ved det. Fortryder det nok senere, men så kan jeg nå det endnu da der lå mange af dem. Men... Argh! Det er altså ikke nemt. Og de leggings jeg skulle have var også lidt dyre, så indtil jeg ved hvad jeg har at gøre godt med i næste måned, så må de bøger vente lidt endnu.

Men jeg fik da købt min morgenmad, lidt rugbrød og pålæg og nogle nye batterier til min el tandbørste. Så jeg fik da handlet det vigtigste inden pengene slipper op denne måned. :P Og derudover så var jeg lige henne forbi stativerne med rest-tøj, og fandt lidt forskelligt som var super billigt.

Hygge-bukserne med leo-print med blå detalje kostede kun 25 kr. Se det var da en super pris. :) Og så er de i et par størrelser mindre end jeg plejer at bruge, men kan stadig passe dem. Så jeg brokker mig skam ikke, og de bliver da perfekte at trisse rundt i herhjemme.

De sorte og grå blomstrede leggings var sat ned til 50 kr (tror det tilbud har været der længe, men alligevel). Dét kan jeg altså godt leve med. Man kan så også få dem med en sart lyserød farve i roserne og en lilla - mener jeg. Men jeg tænkte at de grå detaljer ville passe perfekt til alt, så derfor faldt valget altså på dem.

Den sorte trøje er en som jeg faktisk kiggede på i sommers, men der var prisen simpelthen for høj til at jeg ville investere i den, men i dag hang den med et tilbuds klistermærke på hvorpå der stod 40 kr. Se så kunne jeg jo være med igen. :) Så den valgte jeg altså at hive med ned i kurven. Den er nemlig dejlig let i stoffet og så falder den flot. Så den vil jeg sætte sammen med de blomstrede leggings i dagens outfit. :) Tror jeg. *Hehe* Så i bad med mig, så jeg kan gøre mig klar til mødet i aften.Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)