Ser frem til Weekenden og d. 11 Februar

Aftenen er virkelig bare forsvundet ud i den blå luft for mig. Tog ud på cyklen i storm og isregn i eftermiddags for at komme ned til det møde jeg skulle til i dag, men... vi ankom til en låst dør. Og halvdelen havde også meldt sig syge eller fraværende, så vi tre resterende kvinder tog hjem til mig og holdt vores møde her. Super hyggeligt og intimt. Og havde da lidt dårlig samvittighed over at jeg ikke har fået gjort rent i over en uge, men... vi slås alle med det psykiske, så der bliver ikke set skævt til det på vores hold. For vi kender alle til den slags situationer og den manglende motivation til at få det gjort. Så det blev der ikke koncentreret sig om. Så det blev der ikke tænkt så meget over.

Vi fik så aftalt hvem der skulle kontakte hvem med div. informationer vi fik besluttet i dag, og jeg skal så i morgen ringe ned til lederen i Huset og give besked om at vi ikke kommer de næste to onsdage, og at vi d. 11 tager på Flammen, så skal finde en dag hvor jeg kan komme og hente vores penge til den tur. Og I kan tro at jeg glæder mig helt ekstremt til den dag. Vi skal så meget hygge og vi skal så meget have god mad. Skal dog have fundet lidt ekstra penge til den tur, men håber jeg kan få det hele til at hænge sammen. For den tur vil jeg ikke være foruden, da det skal være en hyggetur, hvor vi IKKE taler problemer og trælse ting. Vi skal bare nyde hinandens selskab og få en fantastisk aften. Og vi har det jo så godt sammen, så vi har været utroligt heldige med sammensætningen af vores hold. Så dejligt!

Men jeg kan godt mærke at jeg snart har brug for at få lidt ro på, så min utroligt travle dag i morgen skal bare overståes, og så vil jeg nyde min weekend UDEN nogen planer. Så rengøring, lægebesøg og indkøb skal alt ordnes i morgen. Håber jeg når det. :)

Nå, men jeg vil hoppe ind under min dyne med min bog. Min mave driller stadig og det er efterhånden ret trættende. Ved ikke hvad det dog kan være, for plejer ikke at gå med sådanne problemer i flere dage i træk, men nu er det på 5. dagen. *Suk* Men forhåbentlig er jeg fri for det i weekenden. Men I må sove godt når I kommer så langt. :D NAT NAT!


Translate posts in the bottom of my blog

3 kommentarer:

 1. Lyder som om du har haft en hyggelig dag og dejligt at i kunne hygge lidt ved dig..
  Kan godt forstå du glæder dig til at hygge med dem og spise god mad på flammen.. :D

  Sov dejligt smukke
  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber det bliver en fed oplevelse på Flammen. :D

   Slet
  2. Det er jeg ret sikker på søde.. det kan faktisk ikke blive andet.. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)