Mine Øjenskygge Paletter

Jeg er blevet spurgt nogle gange, om jeg ikke kunne vise mine øjenskygge paletter frem, og jeg har gjort det før, men siden er der kommet flere til, og sikkert også faldet nogen fra. Så her får I min opdaterede "samling". Og dette er kun øjenskygger. Både neutrale og farverige paletter, så der er lidt til enhver smag.

Der er nok nogen der vil mene at det er alt for mange at have, men der er jeg uenig. For alle paletterne er forskellige - dette gælder både farverne, om de er matte eller glitrende osv. Så jeg ville ikke være foruden nogle af dem. Og nu skal I få lov til at se dem alle sammen indeni.

Den første her er den mindste i min samling. Men det er på ingen måder en man kan overse, for hold da op hvor er den lækker! Der findes forskellige variationer af denne, men jeg har valgt den mere rosa-neutrale palette, da jeg ikke har en med disse farver. Det er farver der især er gode til blå øjne, men andre kan også sagtens bruge den. Men den fremhæver især den blå farve. Der er både matte og shimmer øjenskygger i denne.

Jeg har ikke før prøvet noget fra W7, men fandt denne i butikken Normal i Odense, og det var et virkelig godt køb. Kan ikke helt huske hvad den kostede, men den var overraskende billig. Tror faktisk kun det var omkring de 50,- jeg gav for den.

Denne er fra ELF og det var egentlig ikke fordi jeg stod og manglede en palette som denne, men jeg ville gerne have den til min samling alligevel, da den ikke er ret stor, og er praktisk at have med i sin rejsetaske hvis man skal have lidt variations-muligheder med sig. Der er 32 forskellige farver og denne palette findes der 3 forskellige slags af, og denne hedder "Natural" og koster små 66,-. Denne har også en god blanding af matte og shimmer øjenskygger.

Denne er faktisk en perfekt palette til en "begynder" når det kommer til makeup, og perfekt hvis man ikke er helt så modig endnu med farverne. Det er ELF's makeup generelt. Det er billigt men også super lækkert. Og jeg kan især anbefale deres makeup-brushes. Jeg bruger stort set ikke andet. Og dem kommer der også et indlæg om - altså min brush-samling, hvor jeg fortæller lidt om "must-haves" og mine favoritter.

Og nu vi allerede er ved en ELF-palette, så ser I her den store jeg har. Der er 100 forskellige farver og det er alle tænkelige farver I finder i den. Lige præcis denne kan man ikke længere få inde på deres site, men man kan få en anden palette med en masse farver der er magen til (tæt på i hvert fald), og den koster 143,-. Der er mange unikke farver i, som jeg endnu ikke har fundet i en anden eller for sig selv, så jeg er glad for at jeg for efterhånden længe siden valgte at købe denne. Jeg har dog ikke brugt den ret meget det sidste år, men jeg har genfundet kærligheden til et par af farverne i den, så jeg vil komme til at bruge den noget mere igen her i 2015. Igen en god blanding af matte og shimmer øjenskygger.

De næste 4 er faktisk nogen jeg har købt igennem eBay, men de er alle 4 virkelig nogen jeg kan anbefale jer. De kan fåes super billigt på nettet, men gider man ikke den lange ventetid, så kan man få dem en del dyrere på andres sites der er inden for EU. Men det er jo en smagssag. Jeg vil meget gerne spare lidt penge og vente lidt ekstra tid.

Men som sagt - den første palette her er en neutral en af slagsen med hele 88 farver i. En lækker variation af farver og matte og shimmer øjenskygger. Har brugt denne en del, og kan virkelig varmt anbefale den. Jeg har fundet en sælger som har denne og de to næste til super billige penge, og I kan få denne til ca 71,- med gratis fragt. I skal dog bemærke at der kan gå en måned før I modtager den, men hvis det ikke pleaser jer, så kan I finde en sælger i EU i stedet for. :) Men denne sælger har også andre lækre ting, så det er besøget værd.

Denne er samme palette bare med farver i stedet. Denne er udelukkende shimmer øjenskygger, men de er super flotte, og denne har jeg brugt en hel del. Denne koster også omkring de 70,- og jeg må sige at det er altså pengene værd, hvis man gerne vil prøve at lege lidt med farver men ikke gider betale en masse penge for det. Men kan skal lige være klar over at shimmer godt kan blive for meget, så det er en god idé at have nogle matte øjenskygger også....

... Derfor vil jeg også meget gerne anbefale denne, som man kan få hos samme sælger. Disse farver er en del kraftigere, men der er en god blanding af shimmer og matte øjenskygger. Der er hele 120 farver i denne, og der er små 95,- ca. altså rigtig godt lagt ud hvis I spørger mig.

Denne palette kan man også få i et utal af variationer, men denne var min første store palette, og jeg synes klart man skal starte ud med den, da den har rigtig mange lækre farver. Er I derimod mere til neutrale farver, så er det den næste I skal kigge efter.

Dette er også en af de store paletter med 120 farver og en god blanding af shimmer og matte øjenskygger. Jeg elsker farverne i denne, og kvaliteten på disse paletter er altså overraskende gode selvom de er billige. Denne havde den anden sælger ikke, men har fundet en anden der sælger den til billige penge, og der koster den også omkring 95,-.

Det var de paletter jeg har i min samling, og kan varmt anbefale dem alle sammen. :) Der er lidt til enhver smag, så det er sådan set mest op til hvad man er mest til. Håber I kunne bruge det til noget. :D

Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)