Ting jeg altid gør #5


Der er ikke noget bedre end at ligge/sidde og putte med prinsen. Det er især om morgenen og om aftenen inde i sengen det foregår. Han elsker at ligge og putte på hovedpuden sammen med mig, og når jeg så bliver træt af ikke at kunne ligge der, så smutter han gerne ned på dynen og ligger ved mine ben. Om morgenen kommer han så op og ligger på brystkassen af mig for at putte inden vi står op. Min egen lille putteprins. :D
Og jeg slipper så sandelig heller ikke for putten når vi sidder inde i stuen. Sidder jeg med computeren eller en bog, så skal han også gerne ligge hos mig. Også helst så jeg ikke kan lave noget ved computeren eller læse og bladre i min bog. *Hehe*

Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)