Min første færdige Zentangle/Zendoodle

Så blev jeg færdig med min zentangle eller zendoodle - det er det samme hvis nogen skulle undre sig. Startede på den for noget tid siden, men kom bare aldrig videre. Men det handler jo heller ikke om at færdiggøre sådan noget med det samme, det kan tage tid. A work in progress som man siger. :) Så det er noget man kan tegne lidt på en gang imellem. Men denne er nu færdig.Translate posts in the bottom of my blog

4 kommentarer:

 1. Den er virkelig fed, det er du altså overdrevet god til søde..
  Har du overvejet at gøre til din karriere??

  Jeg har også en plan om at lave en her i år, men jeg er virkelig dårlig til at tegne.. :D
  Men prøves det skal det sgu.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg ikke nej :P Tror ikke der er meget karriere over sådan noget. *Hehe*
   Man behøver ikke som sådan at kunne tegne. Det er jo bare en masse mønstre.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)