Ny lækker duft i min samling

Jeg har set et par stykker skrive om denne parfume, og da jeg fik bestillings sedlen ind af døren til Yves Rocher, bestilte jeg den altså med hjem. Og det var så også det eneste jeg købte denne gang. :P Står ikke og mangler noget af det andet, som jeg normalt køber derinde fra.

Der fulgte dog nogle andre produkter med som en af de der "Hemmelige Pakker". Alle tre var rynke-cremer. Forsøger de at fortælle mig noget? *Hehe* Er jeg virkelig blevet så træt og gammel at se på? Ja der kan sku godt være noget om snakken, så det kunne være jeg skulle begynde at bruge det i stedet for at smide det ned i bunden af en kasse der bliver gemt væk i bunden af skabet. :D

Men altså jeg bestilte denne duft hjem, som bliver beskrevet således:
"Når de sarte kronblade på pomeranstræets blomster rammes af morgensolens første stråler, er det tid at plukke dem. Sammen med træets blade og frugt skaber de en ren og sofistikeret duft med friske topnoter, et sensuelt og blomstrende hjerte og en blød base med noter af moskus."
Og jeg må sige at den har en skøn varm og krydret duft, og det kan jeg faktisk godt lide. Normalt er jeg mest til de meget friske og flora-duftene, men disse dufte med moskus er virkelig også bare helt igennem fantastiske. :) Så jeg er glad for at jeg besluttede mig for at tage chancen og bestille den hjem. Og så er den jo bare smuk at se på! Elsker flaskerne på disse og så elsker jeg at den er hvid og har noget vinter-agtigt over sig, men samtidig og noget sommerligt. Det er svært at forklare, men den passer udseende mæssigt til alle årstider. :D

Translate posts in the bottom of my site

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)