Tester - Fiber Mascara

Folk der har fulgt mig på bloggen i noget tid, ved at jeg bruger laaaang tid på mine vipper når jeg ligger makeup. Jeg kan ikke fordrage de der "Spiderlegs"-vipper. Altså når folk klasker så meget mascara på at de ender op med 10 meget tykke vipper. Det er altså bare ikke min stil. Selvfølgelig er det op til folk selv, men nu siger jeg bare at det ikke ser godt ud på mig, og synes også det er synd at overdrive så meget.

MEN! Hvis man gerne vil have det der vilde og meget markante vippe-look, så kunne en fiber mascara måske være løsningen. Jeg har tidligere haft sådan nogen, men der har fiberne været I mascaraen, og ikke ved siden af. Men jeg har her valgt at lave en mascara test med netop sådan en. Dette er en meget billig en fra eBay (tror jeg gav 30 kr for den - søg bare efter "Fiber Mascara" hvis I ønsker at købe den selv), og den tester jeg så op imod en alm. mascara.

Denne er - som I kan se - delt op i 2. En med selve mascaraen og en med fiberne. Jeg ved endnu ikke helt hvad jeg synes om dette koncept, men... det må nogle flere forsøg vise. Men jeg elsker børsten på den alm. mascara. Det er nemlig den slags børster jeg foretrækker, da de virkelig kan tage fat om mine vipper og give dem godt med farve. De korte (lorte)plastik-børster er et mareridt, da de ikke rigtig har nogle "hår" at gribe fat med.

Selve børsten med fiberne, synes jeg er sådan lidt.... blaahhh... For man kører egentlig bare et fladt lag fiber på sine vipper, så man får dem ikke påført så de følger ens egne vipper. Det ville jeg foretrække, da man derved undgår at man får de der trælse klumper og har fiber strittende ud til alle sidder på vipperne. Og det er altså svært at rette til med mascaraen imellem trinene. Men skal man ikke close-up, så gør det ikke så meget. Men det har jeg gjort, så I kan se hvordan det ser ud, her i bunden at indlægget.

Det man gør er at man påfører et lag af den alm. mascara først. Derefter et lag fiber, og så Mascara igen. Sådan bliver man bare ved indtil man er tilfreds. Jeg valgte at smøre godt med mascara på samt fiber, og selvom mine vipper blev meget fluffy, så må jeg sige at de både har fået godt med længde og fylde. Dog var det lidt en kamp for mig, da jeg jo meget gerne vil dele mine vipper, så de ikke klistre så meget sammen, og det kan man ikke rigtig med denne, da man så bare trækker fiberne af igen. Så det tog et par gange inden jeg var nogenlunde tilfreds. Men udover at rette et par enkelte steder, så kom der alt i alt 3 lag på (plus/minus).

Og billedet herunder viser så resultatet ved siden af 2-3 lag alm. mascara uden fiber. Og tag jer ikke af mine meget trætte øjne - det var tidligt, og jeg gjorde ikke ret meget ud af foundation og bryn.

I kan se hvor stor forskel det gør, og som skrevet tidligere - hvis man ikke skal helt op i fjæset på en, så ser det faktisk overraskende godt ud på afstand. Godt med længde og fylde. Det er helt klart noget jeg skal lege lidt mere med. Måske til et look på et tidspunkt. :D Det skal i hvert fald prøves.

Så min endelige mening om denne er at til trods for den billige pris, så kan man godt overleve de lidt vildfarende fibre, da det jo på afstand ser ret godt ud. Ville dog ønske at de var tilføjet selve mascaraen, men man kan jo sige at der kommer flere og flere fibre deri, jo mere man bruger den. Såå... i sidste ende bliver det nok godt. :)
Det som jeg så ikke synes er godt ved denne er duften. Den har en meget kraftigt parfumeret duft, og den er ikke god. Men så kan man vælge at skifte selve mascaraen ud med en anden, og så stadig bruge fibrene.

Men til 30 kr, så er dette faktisk en okay mascara. Ikke den bedste jeg har prøvet, men den er da god hvis man bare gerne vil lege lidt og have lidt vildere vipper til fest eller andet. :D

Translate posts in the bottom of my site

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)