Dagens Aftensmad

Ja det ser nok ret mærkeligt ud, men hold da nu op hvor smagte det bare godt. :D Jeg havde en masse salat tilbage fra i går, samt nogle tortilla wraps og kyllinge strimler som skulle bruges. Derudover havde jeg stadig noget frisk pasta i køleskabet, og hvis ikke det skulle nå at blive dårligt, så skulle det altså også spises. Derfor valgte jeg at mixe alt det, og se om det eventuelt kunne spises. Og jeg blev positivt overrasket.

Men det betyder så også at jeg skal ind og handle i morgen, for nu er resterne i køleskabet blevet brugt. :D Så der skal købes ny salat og andre ting der kan bruges til aftensmad de næste par dage.

Translate posts in the bottom of my site

1 kommentar:

  1. Mmm det ser lækket ud, vi har også fået tortilla både søndag og mandag.. Elsker det.. :D

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)