Jeg bliver IKKE en Fitness Freak

Jeg kan ikke selv fordrage dem som næsten ikke laver andet end at snakke om kost og motion og slet ikke tænker på andet, så nej jeg bliver ikke sådan en. Og jeg skal heller ikke træne fordi jeg går op i min vægt osv - selvfølgelig ville det da ikke gøre noget at der røg noget - men det er ikke derfor at jeg er gået med til at blive meldt ind i et træningscenter. Så I vil ikke komme til at se mig skrive om træning som sådan og vægttab og sundhed.

Jeg har taget muligheden, fordi jeg får det betalt, og fordi jeg så langt om længe kan komme ordentlig igang med de øvelser jeg har fået fra fyssen hos Rygcentret. Så måske kan jeg langt om længe komme af med mange af de smerter jeg går med til dagligt.
Derudover så får jeg mulighed for at prøve nogle ting af, som jeg i mange år har været nysgerrig på. Og det er fx. ting som yoga, mindfulness og meditation. Der er også mange andre hold man kan hoppe på, og det synes jeg faktisk er lidt interessant. Plus at jeg så har noget jeg kan komme afsted til i de dage hvor jeg ikke skal noget. Ved selvfølgelig ikke hvor længe det gælder, da jeg forhåbentlig snart skal igang med at arbejde på min psyke og på at komme ud på arbejdsmarkedet/i skole igen, såå... det er kun nu her der er masser af tid til det. I fremtiden er det måske kun 1-2 gange om ugen, og andre uger slet ikke. Men det må tiden vise. Nu lige pt. har jeg i hvert fald mulighed for at komme derned, og det skal udnyttes.

Første gang skal jeg så ind til en der skal ligge en form for skema for mig, så jeg kan begynde at "behandle" mine problemområder med ryggen, lænden, skuldrene og mine knæ og fødder. Så jeg ser frem til at jeg forhåbentlig bliver smertefri. Ville satme være dejligt.

Men i forbindelse med denne indmelding, så opstod der jo så et problem. Ja jeg har en masse sneakers, men alle er blevet brugt udendørs, så jeg manglede et par til indendørs, og da jeg var i Føtex i dag, fandt jeg disse til 75kr. Se det var jo billigt, og de kan da sagtens bruges. Så de kom med mig hjem. Har så bestilt et par t-shirts og skal så bare lige finde to par korte leggings. Så er jeg dækket ind med tøj til det. Så jeg er så småt klar. Og mit første møde er på næste mandag. Bliver spændende. :) Og hun virker meget sød hende jeg skal være tilknyttet og det lyder som om hun har tjek på rigtig mange ting. Så det er slet ikke dårligt.
Men som sagt, så kommer det ikke til at være noget der fylder det store på bloggen. Gider ikke selv læse om det, så... længere er den ikke. :D

Nu vil jeg læne mig lidt tilbage i sofaen og pleje min migræne som jeg har døjet med i et par dage. C'Ya!

Translate posts in the bottom of my site

5 kommentarer:

 1. Jeg synes det er fedt du prøver og skønt at muligheden er der.. Jeg prøver selv at bruge min sunde fornuft, spise sundt og så er mit mål at træne ca 2 gange om ugen. Jeg har prøvet at træne mere, men det var min psyke slet ikke til, jeg fik stress og uro af det. Nu har jeg fundet en bedre balance..

  Selv om du siger det ikke kommer til at fylde en masse her på bloggen, så glæder jeg mig alligevel til at høre om din oplevelser med træningen osv..

  Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg gider ikke tænke på sundhed, for så brækker jeg mig. Det fylder for meget for rigtig mange, og det er sku trættende at læse om. :)
   Så jeg skal bare træne min ryg op så jeg slipper for smerter. :)

   Slet
  2. Ja det er med at finde en god balance hele tiden.. Synes det er pisse svært.. :P

   Håber du kan få træne din ryg lidt op, det kunne være fedt.. Desværre tager det jo noget tid.. Har de forresten fundet ud af om du har psoriasis gigt?

   Knus <3

   Slet
  3. De siger at jeg næsten med sikkerhed vil udvikle det. Derfor er det også vigtigt at jeg begynder at forebygge så jeg ikke får så voldsomme problemer når det så kommer.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)