De Hurtige

* Jeg elsker mit nye hår, men tager en gang mig selv i at sidde og ønske at det alligevel var lidt længere.
* Jeg savner stadig at have en DVD-afspiller. Det gør det altså en smule besværligt at se film når man er i humør til det og der ikke er mulighed for at smække dem i computeren. Plus at computeren heller ikke ville kunne trække det.
* Jeg har virkelig ikke haft en god start på dagen. Har migræne for tredje dag i træk og maven driller stadig. Fik trådt en masse kattegrus op i hælen her til morgen, så jeg går og halter pga. et dybt sår. Og så har jeg bare så meget jeg gerne vil nå i dag, og jeg har desværre lovet mig selv væk i aften, så ved ikke hvor meget jeg kan nå. Øv altså!
* Jeg har langt om længe - efter 9 dages forsøg - kommet igang med sidste bog i "House of Night" serien. Har simpelthen ikke haft ro i hovedet til at komme igang med den. Men nu jeg har da fået læst lidt. Så forhåbentlig er jeg nysgerrig nok til at holde det ved lige, så den ikke ender med at ligge og vente i flere uger af gangen. :P
* Jeg har virkelig snart brug for at være sammen med nogle skønne kvinder, som jeg har det godt i selskab med.
* Jeg er træt af sex-fikseret mænd!
* Jeg har længe overvejet at blive blond igen, men er bare bange for at brænde mit hår af, fordi der skal så mange behandlinger til før det kan blive muligt.
* Jeg kan godt irritere mig over mig selv når jeg ikke kan finde ud af at sige "Nej".
* Jeg ville ønske jeg havde en masse penge at shoppe for - trænger virkelig til det der lykke-sus man får af at gå lidt amok i lækre ting og sager.
* Jeg ser ikke frem til mit sygehus besøg d. 6 Februar, men derimod glæder jeg mig til hygge-dag i Odense bagefter. :)
* Jeg skal tage mig sammen til at bestille tid hos min læge, så jeg kan få styr på psyken.
* Jeg vil gerne have sne igen. :P


Translate posts in the bottom of my blog

8 kommentarer:

 1. Ville nu også ønske jeg havde penge, så jeg kunne shoppe en masse, men derfor kan vi godt ha en skøn tur alligevel.. Glæder mig til at se dig.. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er jeg sikker på at vi får :D Bliver så hyggeligt. Og glæder mig også til at hygge sammen med dig igen.

   Slet
  2. Er der nogle bestemt ting du gerne vil?? :D

   Slet
  3. Well... Vil gerne ind forbi Normal og Matas og måske i Magasin. :D Vil ik og nyde det.

   Slet
  4. Håber vejret bliver okay så vi rigtig kan nyde det..
   Jeg tænker lidt at vi skal spise en god bagel måske.. den som ligger ved siden af Normal forretningen skulle være vildt god og jeg har ikke selv prøvet det endnu. :P Det er såå maaange muligheder.. Tror også jeg gerne vil en tur i H&M og se om de derinde har nogen af de bluser vi købte.. er rigtig glad for dem. :D

   Slet
  5. Åhhh ja :D Vi må krydse fingre for godt vejr.
   H&M er jeg med på. :D Så H&M, Matas, Normal og Magasin? :D

   Slet
  6. Det lyder perfekt, men vi ender jo nok med lidt flere.. ha ha...
   Hvad mon den der "det gamle apotek" har, når det ikke er jul :D

   Slet
  7. Det gør vi nok ja :D Uhhh det må vi tjekke op på.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)