#ReadBrokenWheel - Har lige modtaget en ny bog

Så modtog jeg den bog jeg skal læse her i Januar måned sammen med en masse andre skønne bog-bloggere og hygge-læsere. :D Det er sammen med LoveBooks dette foregår, og har tidligere læst en bog sammen med dem, og det var "Shopaholic stiler mod stjernerne".

Jeg har hørt en masse godt om "Læserne i Broken Wheel anbefaler", så jeg glæder mig virkelig til at komme igang med den. Måske gør jeg det allerede her i weekenden, når det alligevel skal storme og være rigtig øv-vejr. :D Så det skal nok blive en hyggelig weekend trodsalt. Og så kommer jeg også på lidt andre tanker. Jeg frygter mandag og er bange for at det bliver noget rigtig lort, men... bliver nødt til at få det bedste ud af weekenden.

Skal I også læse med når det kommer til denne bog i Januar? :D

Translate posts in the bottom of my site

http://feeds.feedburner.com/gizmosblog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)