Mine "Need-To-Have" Makeup Brushes

Jeg har før skrevet et indlæg om mine makeup brushes, men mine favoritter har ændret sig lidt, samt at der er kommet flere til og faldet en hel del fra. Så tænkte at det var på tide at skrive et nyt indlæg om det. Plus at der også er nogle stykker der har spurgt efter et sådan indlæg, såå... here it come!

Som I kan se, så har jeg stadig en hel del brushes i min samling, men sådan har jeg det bedst med, da jeg også nogle gange ligger makeup på andre, så det er rart at have lidt forskelligt, som passer til de fleste behov. Men det indlægget handler om, er mine favoritter, så dem får I at se her:

Som I kan se på billedet, så er størstedelen af mine fave-brushes fra ELF. Det er mine fortrukne, og de er også super billige, så alle kan være med her. :D Og nej der er ikke nogen store fluffy brushes, for det bruger jeg faktisk ikke. Burde dog anskaffe mig et par stykker, men det bliver med tiden.

En brush som jeg har haft i noget tid, er denne Small Tapered Brush. Jeg bruger den til contour og highligt. :) Elsker at den med sin form har mange funktioner. Man kan også bruge den til bronzer, foundation og concealer. Men det har jeg andre brushes til. Men som sagt så har den mange funktioner.

Denne Small Angled Brush bruger jeg til at lave eyeliner på det øverste øjenlåg. Om det er med øjenskygge eller gel, så er det denne jeg tager frem. Jeg elsker den, og jeg kan både lave en tynd fin streg og en tykkere og mere faded streg. Lækkert lækkert. :D Helt klart et must-have uanset hvilken slags makeup man laver. Naturligt, heavy eller skarpt. Denne er dog en af de lidt dyrere brushes, men stadig billig i forholden til så mange andre.

Min fave. Bronzer Brush, er denne og ja jeg har to af dem. :) Den ene bruger jeg som sagt til bronzer og den anden til blush. Dette er den bedste brush jeg har haft til den slags, og det er klart den jeg vil anbefale jer alle.

Den næste her er en som ingen kan undvære. Nemlig en Eye Shadow Brush. Denne har jeg faktisk en 3-4 stk af, men det er som sagt også en man bruger meget og til forskellige farver på ét look, såå... der er det en god idé at i have i hvert fald et par stykker. :D

Noget der er blevet absolut uundværligt for mig er en Blending Brush. Navnet siger lidt sig selv, nemlig at den er til at blende med. Vil man gerne have jævnet sine skarve linjer ud imellem øjenskygge og hud, så er denne et must-have. Igen er det en jeg har nogle stykker af. :D

På denne står der at det er en Eyeliner Brush, men det er ikke det jeg bruger den til. Bruger den faktisk til at fylde mine bryn ud med. Det fungerer den fint til, i hvert fald til det inderste af brynet. Til det yderste af brynet bruger jeg faktisk en lille angled brush, som I ser på næste billede. På den måde kan jeg få det tynde stykke spidst.

Disse tre brushes er en del af et større brush-sæt som jeg købte for en del år siden. Det er en angled brush, som nævnt lige før, og så er det to små eyeshadow brushes. Disse kan jeg på ingen måder undvære, da jeg bruger dem til de mindre detaljer på øjenlåget. Bruger dem også til at blende med. Ville ønske at ELF havde nogen magen til i deres sortiment, men så er det jo meget godt at jeg har disse fra et tidligere sæt. Men kan I finde nogen der minder om, så vil jeg næsten mene, at I SKAL have dem, da de kan bruges til rigtig mange ting og er lækre. :D

De sidste her er et par sponge brushes. Disse har jeg købt i Føtex for at det ikke skal være løgn, men de kan vist også fåes i Matas. Disse bruger jeg til high-light under brynet og til shimmer på øjenlåget over min færdige makeup. :D Et kæmpe musthave for mig.

Jeg har vist to brushes mere på det billede af mine favoritter, men det er ikke nogen I som sådan behøver. De er godt at have, men de er ikke et total musthave. Sponge brushen er god til den inderste øjenkrog og den lille korte pensel er god til concealer. Men ikke noget I må have i jeres samling. De er selvfølgelig lækre nok at have. Dog er den ene en del af et større sæt og den anden er en der fulgte med i et produkt fra ELF.

Så ja det var kort en oversigt over de brushes som jeg har som mine Must Haves. Håber det kan give jer en idé til hvad I måske skal ud og anskaffe jer, og måske idéer til brushes som I endnu ikke har fundet ud af hvad I skulle bruge til.
Translate posts in the bottom of my site

5 kommentarer:

 1. hvorfor ikke bare kalde dem pensler?

  SvarSlet
  Svar
  1. Fordi pensler lyder så..... forkert når det har med makeup at gøre. Pensler maler man malerier med, brushes påfører man makeup med.

   Slet
 2. Som du ved så ejer jeg ikke nogen, men købte dog en i december fra elite i kvickly, den er da okay, men der blender ikke rigtig.. tænker at jeg en dag må i bilka og se om de evt har børsterne fra elf der.. Lige nu er jeg dog fattig, så det må vente lidt.. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. ELF's brushes er heldigvis ikke så dyre, så man kan købe en enkelt en gang imellem. Så ja håber da at Bilka har flere forskellige end Føtex har, for det er godt nok et sørgeligt udvalg.

   Slet
  2. Jeg må ud og kigge en dag.. :D
   Nu er det også mest sådan en til at blende med jeg gerne vil ha fat i først.. :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)