Ting jeg altid gør #10

Jeg er jo typen der simpelthen ikke kan gå i seng uden at rydde op efter mig. Har jeg haft computer og andet fremme, så skal det hele sættes/ligges på plads inden jeg går ud af stuen for at hoppe i seng. Jeg kan simpelthen ikke klare tanken om, at det skal stå fremme og rode hele natten, og at det så er det første der møder mig når jeg står op næste morgen. Ellers tak! Får simpelthen ikke ro på før det er gjort. Så... ofte kommer jeg ret sent i seng, fordi jeg gerne vil have alt ordnet først. Det kan til tider godt være pænt belastende, for jeg kommer jo ikke igang med det tidligere bare fordi jeg skal tidligere i seng. Typisk mig. :P Så ja jeg ville ønske at alle mine rum i lejligheden ville forblive pæne og ryddelige, men sådan er det jo bare aldrig. :) Man skal selv sørge for at det bliver sådan. Tingene bliver jo ikke gjort af sig selv. Ville nu ellers være rart hvis opvask, tøjvask og rengøring ville gøre sig selv færdig på mirakuløs vis. :D

Translate posts in the bottom of my site

2 kommentarer:

 1. Jeg har det på helt samme måde, jeg bruger også altid lige lidt tiden inden jeg skal i seng. Får luftet godt ud, ryddet op og lagt ting på plads.. Det er som om dagen ikke kan slutte rigtig før alt er på sin plads.. Jeg har det lidt på samme måde når jeg står op.. helt bestemte ritualer med at lufte ud, rede seng osv.. Det giver bare noget ro.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør det ja, men mange gange har jeg bare ikke tid til den slags ting, men gør det alligevel :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)