Min Spa Søndag

Dagen i dag står i selvforkælelsens tegn. Det skulle egentlig have været startet allerede i fredags, men der var jeg desværre i et ret dårligt humør, og i går... ja der kom der jo en masse sne, så jeg måtte straks ud og tage et par billeder, og så sad jeg ellers resten af dagen og skrev lidt indlæg inden "Danmark har Talent" startede. Så der fik jeg heller ikke spa-hygget. Så nu skal det satme være. :D

Har været henne og finde noget fodbad-salt frem så jeg for første gang i meget lang tid, kan få lavet mig et lækkert fodbad. Derudover har jeg fundet en lækker ansigtsmaske frem som jeg vil forkæle ansigtet med og noget forkælelse til mine ret så trætte og tørre hænder. Og alt det skal jeg hygge med imens jeg får læst lidt. Jeg har virkelig længe forsøgt at komme igang med denne bog, men har simpelthen ikke kunne tage mig sammen, så i dag skal det altså ske.

Selvfølgelig ville det da være endnu mere lækkert hvis man kunne forkæle sig selv med et spaophold eller bare en hotel overnatning, hvor spa var en mulig forkælelse, men så heldig er jeg desværre ikke. Er misundelig på dem der kan tage dem selv denne luksus en gang imellem. Ville være rart at kunne komme lidt væk en gang imellem. Dog ville jeg få dårlig samvittighed over at skulle forlade Prinsen en weekend, for ham kan jeg jo ikke ligefrem tage med mig. :P Ville også være synd. Såå... jeg må nøjes med at forkæle mig selv så godt som muligt herhjemme i mine egne omgivelser. :D

Har I prøvet at være på sådan et spaophold? Eller måske bare været på noget spa-halløj en enkelt dag? Og kan I anbefale det?

Translate posts in the bottom of my site

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)