Vi fangede dem i dag!

Hold da op hvor tog aftenen en drastisk drejning. Sad og hyggede mig med lidt film, og pludselig lyder der en masse brag ude fra vejen. Der blev fyret ca. 20-30 kanonslag af på under 5 min. Det er sket ret mange aftner nu, men i dag var især slem. Vi endte så også med at være en 2-3 fra vores blok der ringede efter politiet, samt en forbipasserende. Og dét gjorde udslaget. Politiet kom, og det var et ret heldigt tidspunkt for dem at komme på, da jeg havde set nogle af de uopdragne møgunger stå omme bagved og rode med en ulovlig scooter, og den kører dem i møde da de går derom. Jeg kunne ikke lade være med at bryde ud i latter. Så kan de fandme lære det.

Efter de havde stået og set godt på den og fået oplysninger fra gutten, så gik de op i lejligheden hvor de holder til. En af mine naboer ringer så og fortæller at de kom ud med et ret så stort kanonslag. Så helt forgæves har det ikke været at ringe efter dem i dag. Det var sku helt rart. :D Så vi kan godt klappe hinanden lidt på skulderen i dag. Og forhåbentlig får vi ro til vores nattesøvn fra nu af.

Så nu kan jeg fortsætte med mine film. :) Er kun nået til "New Moon", da jeg blev forstyrret i en 2-3 timer. Såå... Det kan godt være at jeg skal dele filmene op på i dag og i morgen. :D Men det går nok. Så kan jeg se en film i de læsepauser jeg regner med at tage.

Translate posts in the bottom of my site

2 kommentarer:

 1. Ha Ha fedt... håber virkelig det kan gi' jer noget ro.. men det er vel ren ønsketænkning med den rotterede?

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. De er begyndt igen. Siger naboerne i hvert fald. Har ikke selv hørt dem, men det lader til at vi igen skal have fat i politiet.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)