En rørende mindehøjtidlighed

Sidder med græd i øjnene her til aften. Har lige siddet og set lidt af mindehøjtidligheden på TV2, og talerne og hele fremmødet er simpelthen så rørende. Jeg vidste godt at det ville blive stort, men det overrasker mig lidt at jeg bliver så rørt. Det er simpelthen så fantastisk at danskere, jøder, muslimer og hvad der ellers er, står skulder mod skulder og støtter op om ytringsfriheden og vores frihed til at tro, leve og tænke som vi vil. Det er så vigtigt at holde fast i den ret og det er ydermere vigtigt at vise overfor modstanderne at vi ikke giver efter for deres barnlige og kujonfyldte handlinger.

Der er dog en ting jeg gerne vil påpege. Nu vi taler om ytringsfrihed, så er det selvfølgelig iorden at folk udtrykker deres vrede og frustrationer overfor den person der har lavet disse skrækkelige ting. Men der er bare én ting mange ikke rigtig har forstået. Det er ikke MUSLIMERNE der har gjort dette. Det er den ene mand. Det er hans valg. Ikke alle muslimers. Så den had og de grimme ting der bliver skrevet om muslimer på de sociale medier tager jeg STOR afstand fra. Det er IKKE i orden. Det er ikke i orden at skyde skylden på folk der slet ikke har været en del af dette. Stop det! I sætter jer selv i lige så slemt et sted som gerningsmanden. I smider had efter mennesker der ikke fortjener det, og det gør jer til nogle virkelig grimme mennesker. Tænk hvis det var en Dansker der havde gjort det? Skulle alle Danskere så have skylden for den ene person's handlinger? NEJ!

Så fik jeg lige luft for den klump der havde samlet sig i halsen og den knude af irritation jeg havde i brystkassen. Håber I får en fortsat god mandag aften, og jeg vil nyde resten af den i skæret af de stearinlys jeg har tændt, dels for at vise min sympati for ofrene, men så sandelig også for at skabe lidt mere varme i min kolde lejlighed. :D


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)