Rengøring hele dagen lang

Er lidt i chok over at klokken er blevet så mange, men har siden jeg stod op været igang med rengøringen. :P Har ikke fået gjort forårsrent endnu, men det regner jeg med at kunne nå denne weekend eller den kommende. Det bliver en hel dag der går med det, da jeg gerne vil ind i alle kroge og hjørner. I dag blev det dog kun til en oprydning, opvasken blev taget, støvsuget og vasket gulv. Så al aftørring af overflader, vinduespudsning osv osv osv må vente til forårsrengøringen. :D Men hold da op hvor er jeg overrasket over hvor lang tid så lidt tog. Men så kan jeg da læne mig tilbage i sofaen og nyde nogle film i aften og nyde at her er nogenlunde rent igen.

Det er også derfor at der ikke rigtig er sket noget på bloggen før nu. Der sker ikke så meget i disse dage, og det er ikke altid lige så spændende at skrive om ensformige dage, og mindst lige så kedeligt at læse om. Så jeg mangler faktisk noget inspiration til blogindlæg, samt jeg mangler noget at vise frem. Som sagt, så sker der jo ikke ret meget. Der er for meget rend frem og tilbage fra lægen og apoteket, og møder med psykegruppen og ture ned i centeret et par gange om ugen. Og dét er altså ikke altid lige så spændende. Så indtil der sker noget andet, så bliver det nok lidt stille på den private front.

Men jeg vil smutte igen. Skal have sat noget varme på og så vil jeg læne mig tilbage i de rene puder og tæpper og nyde stilheden lidt inden jeg skal begynde at tænke på noget aftensmad. Og så skal jeg som sagt hygge med nogle film, nu hvor jeg har fået en brugt DVD-afspiller. :D Håber så meget at den virker og ikke bare går i smadder midt i en film. :P


Translate posts in the bottom of my blog

3 kommentarer:

 1. Jeg, personligt elsker allermest dine basic indlæg som disse!
  Vis du havde lyst kunne jeg godt tænke mig et eller flere indlæg som en slags det har jeg lavet en dag. Sådan : først gik jeg i bad, så morgenmad, hvad du lavede, frokost osv osv osv, i billeder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem laver jeg en gang imellem, men tænker ikke at ret mange gider at læse den slags. :P

   Slet
  2. Nej, det var bare et forslag da jeg godt kan lide den slags indlæg :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)