Beauty Blendere - Virker de?!

For noget tid siden fik jeg disse Beauty Blenders hjem, som jeg har købt på eBay. Jeg har set rigtig mange Guruer på YouTube bruge dem, samt en masse makeup artister. Så jeg tænkte at jeg ville prøve at bestille nogen hjem, og se om de virkelig er så fantastiske som folk siger.

Jeg har før brugt svampe til at påføre foundation, men blev ret træt af at skulle vaske dem hele tiden, og de blev bare så hurtigt ulækre, og så var de firkantet, og det var altså ikke skide praktisk. Så jeg tænkte at jeg ville give disse en chance. Plus at de skal være fugtige når man bruger dem. Dét var en ting jeg var meget skeptisk overfor, men... det skulle prøves.

Jeg må sige at de giver en jævn overflade, men de er måske ikke så skide gode til folk med problemhud. Jeg får ikke dækket min psoriasis, samt at mine i forvejen ret store porer bare kommer til at se forfærdelige ud. Så man skal blive ved med at smide lag på lag på, og det kan godt være ret så tidskrævende. Så folk som jeg med problemhud, har ikke nogen fordel med disse. Det betyder dog ikke, at jeg ikke kommer til at bruge dem, for det gør jeg nok, men ikke til dage hvor det skal gå stærkt.

Hvis I selv er ret nysgerrige efter at prøve disse, så kan de købes til ca. 6 kr stykket lige HER.


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)