Godmorgen alle sammen

Så er det langt om længe blevet fredag. Om ikke så mange minutter skal jeg fange bussen så jeg kan komme til Odense. Jeg er pænt irriteret over at jeg skal en time tidligere afsted end planlagt pga. de latterlige bustider, da det har betydet at jeg ikke nåede det jeg ville i morges. Skulle nemlig have haft optaget noget, men det må jeg så gøre i morgen eller noget. Har nemlig planlagt en video. Men det bliver så kun det ene klip der skal optages om pga. ekstremt dårlig belysning så tidligt om morgenen.

Men som sagt så skal jeg med bussen her om lidt, og regner med at blogge lidt i løbet af dagen fra mobilen her. Håber I kan finde frem i tågen. Hernede sydpå er det i hvert fald ret vildt. :P

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)