Gør Sætningen Færdig TAG #12

Det er ved at være alt for længe siden at jeg har lavet sådan en, så i dag skal det være. :D Så nu får I lige en "Gør sætningen færdig"-tag. Det er altid lidt hyggeligt at skrive sådan en - også selvom det kan tage utroligt lang tid, da man ikke lige umiddelbart har et svar til alle punkterne. Derfor bliver der nok også sorteret et par stykker fra. Men må hellere komme igang. :D Enjoy!

Jeg har leget meget med tanken om at lysne håret igen. Ved ikke om det sker på én gang, da det jo ikke altid er nemt at gå fra mørkt til lyst, men... nu må vi se. Det er jo heller ikke billigt at købe afblegning. Det er ikke så tit på tilbud. Så jeg skal ned og kigge på det i morgen, når jeg alligevel skal ned og handle.

Vejret har været gråt og trist og jeg trænger snart til nogle solrige dage. Nogle solrige dage hvor jeg kan tage på roadtrip og hygge med nogle skønne tøser. :D Der er snak om at vi skal tage til Jylland og se på noget dyrepark derover, og det kunne da være helt fantastisk! Så nu må vejret godt blive godt.

Jeg savner min søster. Helt ubeskriveligt meget. Det er ikke fair at hun skal bo så langt væk. /:

Jeg har haft en svaghed for de der pandekage-mix til Amerikanske pandekager. Mmmmm.... Der er ikke noget bedre end at sidde og guffe sådan nogen i sig når man er lidt lækkersulten. :P Og så lige en frisk smoothie eller kakao/kaffe til. Åhhh... kunne virkelig godt lige nu. Men fik det tidligere i dag, så må bare nøjes ved tanken.

Jeg har endelig taget beslutningen om at skille mig af med nogle klods om benene når det kommer til min bekendtskabs-kreds. Folk der udnytter mit venlige hjerte. Folk der konstant bagtaler en og tror man er for dum til at finde ud af det. Folk der pynter for meget på sandheden for at få medlidenhed og derved lyver om alt. Folk der tager hele armen når man rækker dem en lillefinger. Griske mennesker der kun tænker på penge. ARGH! Jeg kan ikke klare det længere! De er sådan en negativ faktor, og dem skal jeg helst undgå, så de bekendtskaber skal jeg have skillet mig af med. Ja det bliver måske meget egoistisk, men gider simpelthen ikke alt det back-stabbing og løgne mere.

Jeg har brugt meget tid på at sidde med næsen ned i en bog på det seneste. Det har jeg vist nævnt et par gange. *Hahahaah* Ja jeg ved godt at der er nogen der hader "Fifty Shades", og mange af dem har ikke engang læst dem - og det kan jeg sku ikke tage alvorligt. Men jeg synes faktisk de er overraskende gode. :D

Mit køleskab er for tiden fyldt med luft.... Ja der er faktisk ikke ret meget deri. Som altid er der en masse drikkelse, men noget direkte spiseligt er der ikke. Synes altså det er lidt skægt at jeg køber så meget drikkelse men ikke så meget mad når jeg handler. Jeg er selvfølgelig blevet bedre til at købe mere mad, men... det er sku mest drikkelse man finder derinde. Men er begyndt at få drukket lidt af det, så forhåbentlig kommer der snart noget balance i det. :D

Jeg læser som sagt utroligt meget for tiden. Er igang med den sidste i "Fifty Shades" serien, og derefter skal jeg igen igang med "Britt-Marie var her". Når den så er færdig så skal jeg igang med en af de andre serier, som jeg gerne vil nå at læse i år.

Jeg har drukket meget smoothie siden jeg fik købt mig den skønne smoothie-blender. Men nu er det altså også blevet super nemt at lave det og med så lidt opvask derefter. Det er så lækkert!

Jeg har især været taknemmelig for min vicevært på det seneste. Det er altså virkelig rart at være på god fod med ham, for man får en gang imellem tilbudt ting og hjælp, som man virkelig kan få glæde af. Han har fx. været så sød at sige ja til at lave en hylde til mig ud til køkkenet. Jeg har et stykke bar væg imellem overskabene og vinduet, som jeg ikke har haft glæde af siden jeg flyttede ind. Nu hvor jeg så har sat min microbølgeovn i et skab, så den kan tages frem når den skal bruges og sættes væk når jeg ik skal, så har jeg fået mere bordplads og det er super lækkert! Men det betyder så også at jeg gerne vil have en hylde op derover. Der skal der være plads til min elkedel og smoothieblender, som jeg bruger ret ofte. For det er ret irriterende at skulle tage det frem og sætte det væk hele tiden. Så den hylde bliver jeg med garanti glad for når den kommer op.

Min weekend ville blive perfekt hvis.... Tja... Hvis jeg kan finde tid til lidt afslapning. Men jeg ser frem til en tur i biffen på lørdag. :D

Jeg holder meget af mine skønne besøgende her på bloggen. Jeg er overvældet over de mails jeg får ind i min indbakke en gang imellem. Især når man bliver rost for det man laver. Så sidder man virkelig tilbage med en varm følelse i kroppen og et kæmpe smil på læben.

Kunne jeg dog bare få råd og tid til at tage på en lille rejse. Trænger virkelig til det. Er ikke meget for at tage hjemmefra og efterlade prinsen her, men... vil så gerne ud og opleve lidt noget andet end hverdagen her i vores efterhånden ret døde by. /:


Translate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

  1. Dejligt med sådan et dejligt hyggeligt indlæg :) nyder sådan at følge din blog! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Synes også de er hyggelige at skrive. :D Og hvor er det dog dejligt at høre.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)