Mandag - Du kommer altid alt for tidligt

Som overskriften også siger, så synes jeg virkelig at mandagen kommer alt for tidligt. Weekenden er bare fløjet væk! Og det er jo ikke fordi jeg har fået noget specielt ud af den, fordi jeg har siddet med snuden ned i en bog det meste af tiden. :P Men vil jo også gerne være færdig med "Fifty Shades" inden lørdag, hvor jeg skal ind og se filmen.

Men til trods for at det er mandag, så har det faktisk været en okay dag. Lå og blundede til langt ud på formiddagen sammen med prinsen, og fik hygget lidt videre med min bog indtil jeg hoppede i bad og gjorde mig klar til at komme ned til centeret. Og jeg har faktisk været ret aktiv dernede i dag. Gav den max gas på cyklen og de maskiner jeg er sat på. Plus jeg lige fik testet nogle af de andre maskiner også. Vi tog dog tidligere dernede fra i dag end vi plejer, men det passer mig fint, da jeg så kunne komme hjem og få lidt at spise. Sidder og nyder et par rugbrødsmadder med leverpostej, rå løg og agurk og en skøn forfriskende smoothie. :D Lige hvad jeg havde brug for.

Overvejer et langt bad nu her og så skal jeg videre med min bog. I morgen skal jeg have handlet og gjort lidt rent. Vejret bliver ikke rigtig til andet, så det er det skemaet lyder på.


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)