Jeg har brug for at tjekke op på de gadgets

Så blev det mandag igen. Som jeg også udtrykte i weekenden, så synes jeg at weekenden er gået alt for stærkt. Og ja det var da også fordi, at der skete så meget kaos her. Men nu er det mandag og så må man bare se frem til næste weekend.

Og sikke da en start min mandag fik. Jeg har de sidste par uger virkelig haft nogle mærkelige drømme. I nat/morges var så ingen undtagelse. Man vågner bare op med den der "Sikke da en livlig fantasi mit hoved rummer"-tanke, og så bruger jeg utroligt lang tid på at tænke videre i vågen tilstand eller måske endda tænke at "Hold da op hvor er jeg mærkelig". *Hehe*

Jeg er ikke kommet i bad endnu, da jeg lige skulle ordne noget praktisk inden, og nu har jeg bare fået den mest irriterende hikke. Så den skal jeg lige af med. MEN! Efter badet så går turen ned til byen. Har brug for noget frisk luft, og så havde jeg jo planlagt at jeg skulle ned forbi Expert, da jeg jo stadig manglede en DVD.afspiller, og faktisk også havde fået tilbudt at købe et GoPro kamera til billige penge, men ved ikke om jeg kommer så langt. For fik en brugt DVD-afspiller af de gamle i weekenden, så sådan en skal jeg ikke længere på udkig efter, men vil stadig gerne se nærmere på de kameraer der. Så har også været inde på deres hjemmeside og kigge, men synes ikke det hjælper mig ret meget. Hvis I er i tvivl om hvad jeg snakker om, så kan I se udvalget her. Jeg ved så heller ikke hvilket et det er jeg måske kan købe, men vil gerne prøve at have et i hånden og snakke med en medarbejder dernede om det overhovedet er det værd. De er jo dejligt små, men ved ikke om jeg kan bruge det til det jeg skal bruge det til. Er meget i tvivl og måske er det tegn på at det ikke skal være sådan et jeg skal have.

Men nu vil jeg lige se hvad det er, og så kan jeg jo samtidig kigge på nogle nye Wii-spil, så jeg måske kan komme igang med at bruge den jeg har stående. Den har ikke været tændt i snart 2 år. For dårligt. :D Så jeg vil smutte en tur ned til Expert og måske endda Boghandleren. Elsker at gå rundt derinde og kigge på bøger. Og så slutter jeg nok af inde i Matas.

Så jeg vil lige hurtigt få badet overstået og gribe jernhesten og cykle dernedaf. :D

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Expert.dk


Translate posts in the bottom of my blog

3 kommentarer:

  1. Lyder som en spændende tur.. :D
    Elsker virkelig også bare at ose.. men har det lige som tiden, tiden flyver bare forbi.

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)