Jeg tror jeg når det!

Jeg er allerede nået halvvejs med den sidste bog i "Fifty Shades"-serien, så jeg tror nok jeg skal nå at blive færdig til på lørdag. :D Også selvom der kommer en masse forstyrrelser i denne uge. Men det er altså også derfor, at der ikke har været den store aktivitet her på bloggen. Plus at der det meste af dagen i går var problemer med mit domæne, da det var blevet deaktiveret. Fik det dog fikset med hjælp fra en af mine venner. Så nu virker det hele igen. ;)

Min dag er gået med en tur ned og handle og ellers bare læse. Ja jeg ved det godt - ikke ligefrem det mest spændende. Og havde egentlig også håbet at jeg kunne få købt mig noget afblegning i dag, men de havde ikke noget på tilbud, så mine lyse lokker må vente lidt længere endnu. Øv bøv.

Men så må jeg bare forkæle mig selv med lidt noget andet. Og i anledningen af min biograf-tur på lørdag tænkte jeg at neglene for første gang i snart.... puha... 2 måneder skulle have lidt farvelade på sig. :D Så jeg har været henne og finde de grå nuancer jeg har, så det passer til temaet. Det bliver ikke noget specielt. Bare nogle ensfarvede negle men med forskellige farver. Gråt på gråt. :PTranslate posts in the bottom of my blog

2 kommentarer:

  1. haha, jeg havde også grå negle i anledningen af premieren på filmen :P

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er lidt hyggeligt at gøre lidt ekstra ud af sådan noget. :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)