Fifty Shades - Hvad er min bedømmelse!?

Hold da op hvor er jeg godt færdig i mit læsehjerte. Føler jeg har kværnet disse bøger i mig på ingen tid, selvom det faktisk har taget mig længere tid end jeg havde håbet. Jeg har dog nået det inden filmen skal ses på lørdag, men ville gerne have haft læst dem hurtigere. Men jeg har jo også andet at lave. :P Så bare jeg nåede det inden lørdag, så er jeg tilfreds. Og nu er de læst alle tre.

Jeg havde frygtet at den sidste bog ville have en al for åben slutning, men det har den heldigvis ikke. I hvert fald ikke for min smag. Og jeg er glad for at den sluttede som den gjorde. Det har været en fængslende serie - ikke kun pga. den erotiske historie, men så sandelig også pga. det psykologiske sammenspil der er imellem dem. Hoooold nu op hvor har jeg været igennem mange bandeord og tårer over disse bøger. Sidder dog heldigvis tilbage med et smil. Så jeg er glad.

Ja jeg har måske brugt ufatteligt meget tid på at sidde med næsen ned i dem, men det var altså også spændende læsning. Men nu er det tid til en anden bog, som jeg lod ligge og vente imens disse skulle sluges. :D Og så ser jeg frem til filmen på lørdag!

Min Goodreads rating:


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)