Det har været en god dag

Fik så ikke lige blogget så meget alligevel i dag, men det har simpelthen været så hyggeligt. Og vi har været rundt til en masse. Og se lige det smukke landskab vi havde her på Fyn! Jeg kunne bruge mange timer ude i sådan noget. Smukt smukt smukt!

Fordi vejret har været helt fantastisk, så valgte vi at gå rundt inde i byen. Fik besøgt alle de butikker jeg havde planlagt og har da også fundet lidt lækkert. Har købt meget praktisk, som jeg normalt ikke kan finde til billige penge og andet som var billigere end når der så er tilbud i Faaborg. Så det er bare super lækkert. :D

Derudover var vi inde og spise hos noget der hedder "The Burger" Og hold da helt op hvor var det lækkert! Købte selv en sandwich med grillet laks og tzatziki. Dén var fandme alle pengene værd, og de var bare så søde derinde og super hyggeligt sted. Det er ikke sidste gang vi tager derind. Mums!

Sidder i bussen nu - ret sent da jeg IGEN havde set forkert i busplanen. Flot GiZ! Men er på vej mod syd igen. 
Det har været en rigtig hyggelig dag, og jeg nyder virkelig sådanne ture når jeg alligevel er herinde pga. Sygehuset. :) Smutter. Ellers bliver jeg køresyg. Chaufføren kører ikke ret godt. :P


2 kommentarer:

  1. Det har været en super dejlig dag og jeg sidder virkelig tilbage med et godt minde og en krop helt fuld af nye positive indtryk. Det føles meget naturligt for mig og det er ikke så tit jeg har det så afslappet med en så hurtig. Jeg er stadig i chok over hvor ens vi er på mange punkter.

    Håber du får en masse dejlig søvn og en super weekend. Håber jeg fik ødelagt bare lidt af det dårlige humør du havde i går.. :D Jeg har i hvertfald selv fået noget fornyet energi.. tak..

    Knus<3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)